Автор
Теодор Муховски

Бяла Луна в Телец до 14 юни 2024 г.: как Ангелите на Вселената ще помогнат на всяка зодия

Астрологът и таролог Юлия Лифанова ни разказва за едно невероятно явление, което се повтаря на всеки седем месеца. Бялата Луна сменя знака си, като започва да помага в онази област от хороскопа ви, която се нуждае от закрилата на Висшите сили. 

Бялата Луна в Телец ще окаже влияние и върху подобряването на екологичните проблеми, красотата, любовта и ще помогне за развитието на женските общности и проектите, които са насочени към жените. Следователно проектите, свързани с телесната терапия, красотата, масажите, салоните, както и с цялата област на бижутата и храненето (подходящи са също нутрициологията и ресторантьорството). Ако вашият проект е свързан с някое от горепосочените - очаква ви успех! 

Спомнете си какво се случваше преди 7 години - през 2017 г.! През 2024 г. ще има подобна ситуация, която ще засегне същата област. 

Как Бялата луна ще помогне на вашия зодиакален знак? 

В периода от 15 ноември до 14 юни 2024 г. влиянието на Бялата Луна ще бъде по-силно от обикновено, защото през декември 2023 г. и април 2024 г. тя ще се съедини с Юпитер. А тази планета в астрологията се смята за най-благородната, най-силната и най-благородната - Ангелите на Вселената ще ни изпратят двойна защита, късмет и някои невероятни съвпадения по финансови въпроси. 

Ако по това време са планирани сериозни промени в паричната сфера, ако планирате да купувате или продавате недвижими имоти, да правите големи инвестиции или да решавате правни финансови въпроси, Бялата луна определено ще ви помогне! Ситуацията ще се реши по-добре, отколкото си мислите, най-важното е да вярвате в това и да изпратите молба до Вселената. 

Овен 

Бялата Луна ще навлезе във вашия сектор на доходите, което означава, че ще имате проблем със заплатата или самочувствието. Възможно е дори да загубите пари, но в крайна сметка нещата ще се обърнат към по-добро - ще ви предложат нещо страхотно. Що се отнася до стойността на самите вас, ще получите помощ от по-висша сила, за да промените най-накрая отношението си към себе си и да позволите това, което преди сте избягвали, мислейки, че не сте достатъчно добри. До 14 юни ви очаква голяма финансова загуба, а след това феноменална победа - доверете се на ангелите на Вселената. 

Телец 

Бялата Луна ще навлезе във вашия знак - може да имате някои проблеми с репутацията или имиджа, но резултатът ще бъде появата на мощна подкрепа под формата на жена или на някакъв друг много високопоставен човек. Покровителството на висшите сили ще се изразява в това, че ще подобрите външния си вид, ще станете още по-красиви, а също така Бялата Луна ще окаже влияние върху взаимоотношенията ви, тъй като ще бъде в опозиция с дома на партньора ви. Възможно е да срещнете някого, който ще ви обича много и ще промени отношението ви към себе си преди 14 юни 2024 г. 

Близнаци 

Бялата Луна ще навлезе в сектора на подсъзнанието и връзката ви с духовната ви същност - може би буквално ще се преборите със себе си. Ще ви се отвори сериозна работа със страховете ви и с това, което сте потискали и не сте искали да забележите. Вероятно е също така да пътувате до места с голяма сила, да усвоявате психологически или езотерични знания, които ще ви помогнат да напреднете духовно. Всъщност при това положение на Бялата луна често се случват чудеса, които ви карат да вярвате във висша сила: внезапно изцеление, запознанство за цял живот, поява на наставник в лицето на жена. 

Рак 

Бялата Луна ще навлезе във вашия сектор на приятелите и мечтите - възможно е да настъпи някакъв разрив с любимия човек, когото може би сте смятали за сродна душа. Това може да е приятел, колега от работата или група хора - може да се разочаровате много от някого. Но в крайна сметка Вселената ще ви изпрати абсолютно уникален човек, който ще се превърне във ваш покровител - благодарение на него или нея може дори да реализирате сериозна материална амбиция. До 14 юни ще имате нов кръг от хора около себе си, който ще повиши самочувствието ви. 

Лъв 

Бялата Луна ще навлезе в сектора на кариерата ви, което означава, че в компанията или фирмата ви може да възникне проблем - проектът може да приключи или да се смени мениджърът, а работата ви може да бъде напрегната в някакъв момент. Но в крайна сметка нещата ще се развият дори по-добре, отколкото сте предполагали - ще имате нов проект, както и важно назначение в кариерата. Ще бъдете шокирани от мащаба на ситуацията и до 14 юни ще започнете работа по съвсем различен проект и с много сериозна заплата. 

Дева 

Бялата Луна ще навлезе във вашия сектор на пътуванията и образованието - може да мечтаете за някакво пътуване, което няма как да се осъществи. Но тогава ще се появи човек или ситуация, които не само ще ви подарят пътуване, но и като цяло внезапно ще разширят мирогледа ви. Ще бъдете шокирани от мащабите, които ще придобие животът ви - доходите ви може да се увеличат благодарение на учител или човек, който ще стане ваш покровител. До 14 юни не само ще станете по-богати, но и ще осъществите някои сериозни финансови амбиции. Например, това може да бъде покупката на жилище. 

Везни

 Бялата Луна ще навлезе във вашия сектор на капитала и... кризата в живота. Ще ви се струва, че животът ви изпитва на сила, може да има усещане за глобален шок от всичко, което ви е сполетяло. Но повярвайте ми: Бялата Луна ще ви помогне в тази ситуация - чрез кризата ще срещнете човек, който ще ви помогне да преминете тези изпитания. Това може да бъде дори нов сексуален партньор, който ще ви фокусира не върху страховете ви, а върху това колко силни сте в действителност. Освен това преди 14 юни ще бъде решен важен финансов въпрос - може да получите голяма сума пари, наследство или ще ви бъде отпуснат ипотечен кредит с възможно най-добрите условия. По-добри, отколкото бихте могли да си представите! 

Скорпион 

Бялата Луна ще навлезе във вашия сектор на взаимоотношенията - може да започнат някои трудности с партньора ви. Ще има повече оплаквания, кавги, недоразумения или като цяло съпругът (съпругата) ви ще преживява труден период. Ситуацията може да върви почти към развод, но повярвайте ми, Бялата Луна ще ви държи далеч от неподходящи хора и любовни афери. Хората, които биха могли да ви наранят, просто ще ви заобиколят - през трудния период отношенията ви все още ще бъдат в приемливи граници. До 14 юни може да имате съвсем нова любовна история, която напълно ще промени начина, по който виждате себе си! 

Стрелец 

Бялата Луна ще навлезе във вашия сектор на работата и здравето, което означава, че може да имате някакъв проблем с тялото си - например с диетата си. Или пък ще имате влошени отношения с колеги, които в крайна сметка ще ви притискат с негативна енергия в екипа. Но Бялата Луна ще ви помогне да намерите не само добър лекар, но и ще ви повлияе да подобрите начина си на живот - лесно ще се откажете от вредните навици, ще се превърнете почти в посланик на здравословния начин на живот и в крайна сметка ще оздравеете. Също така на работното място може да има колега, който ще ви помогне - почти служител мечта, който ще повлияе на целия ви работен процес. 

Козирог 

Бялата Луна ще навлезе във вашия любовен сектор - ще имате изпитание не само в романтичните отношения, но и в това колко обичате себе си! Бялата Луна навлиза във вашия сектор на щастието, което често ви кара първоначално да се разочаровате от неща, които преди са ви носели радост - сякаш целият свят придобива по-тъмен оттенък. Но след това ще имате почитател, който ще бъде много различен от тези, с които обикновено влизате във връзка. В крайна сметка този човек ще ви напомни колко е важно да обичате това, което правите, и да живеете по свои собствени правила! Бялата Луна може да донесе и бременност, ако това е от значение за вас. Във всеки случай до 14 юни областта на личния ви живот ще се промени много. Също така хобито или бизнесът ви ще започнат да ви носят сериозни приходи. 

Водолей 

Бялата Луна ще навлезе във вашия сектор на недвижимите имоти, което може да доведе до проблеми с жилището - покупка, продажба или ремонт. Възможно е да възникне ситуация, в която да започнете да се притеснявате за здравето на някого от семейството, а може би това ще е майка ви, която може да започне да изпитва затруднения. Но Бялата луна ще донесе покровителство - ще се появят човек и обстоятелства, които ще ви позволят да решите даден имотен проблем дори по-добре, отколкото сте си мислили. Например, изведнъж ще се появи човек, който ще купи апартамента ви на цена, за която не сте и мечтали. До 14 юни жилищната ви ситуация ще бъде по-добра, отколкото сте предполагали - ще живеете в лукс! 

Риби 

Бялата Луна ще навлезе във вашия сектор на движенията и документите - може да възникнат проблеми с документи от финансов тип. Например, ще бъде трудно да изтеглите пари или ще има някои спънки в движенията ви. Може би колата ви ще се повреди или няма да получите виза, така че няма да можете да пътувате до мястото, което искате да посетите. Но в крайна сметка Бялата Луна ще ви помогне да продадете колата си и да купите автомобил на по-добра цена, а проблемите с документите ще бъдат решени бързо и без ваше участие - сякаш външните обстоятелства на света ще ви помогнат! До 14 юни можете също така успешно да се преместите на друго място за живеене.

Най-модерните чанти през 2024 г.
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Най-модерните чанти през 2024 г.

Автор Евелин Попадийна