Автор
Ева Григорова

Маги Сидерова отговори подобаващо на хейтърите, показа се без грим (СНИМКА)

Бивша моделка реши да разбуни духовете и се показа без капка грим. Маги Сидерова показа, че не се притеснява да се покаже натурална. Бившата носителка на "Мисис България", която бе коронясана като най-красивата ангажирана българка за 2003 година символично отговори на хейтърите, че не се притеснява от мнението им и се показа напълно натурална. 

Преди време Маги получи вълна от негативни коментари, след като се подложи на оперативен лифтинг на лицето. Месеци след манипулациите тя показа, че резултатът е идеален и напълно естествен и не се нуждае от обработка на снимки и допълнителни ефекти. 

"Първото и най-важно нещо е никога да не се фиксирате във възрастта си. Аз никога не съм гледала на годините като на числа, все ми е било тази дали съм на 20, 30 или 40. Животът се случва сега, важно е да сграбчиш момента и да го живееш, а годините са само цифри. Старая се животът ми да е позитивен от към мислене и здравословен", обяснява Маги. 

"Всички бързат да слагат филъри, ботокси и т.н., но е важно да разберат, че тялото остарява първо и е хубаво да се погрижите за него. Ако на 20 може без спорт, на 30 е добре да го включите, а на 40 е важно да не го пропускате. 

View post on Instagram
 

Може да не сте всеки ден на фитнес, може да ходите на планина, да плувате, всеки може да избере своя начин, но е много важно, ако искате да запазите свеж външен вид, млада душа и здраво тяло", добавя още тя.

Маги Сидерова се срина психически, ето какво се случи
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Маги Сидерова се срина психически, ето какво се случи

Автор Ева Григорова