Автор
Ива Петрова

Лияна разкри своята тайна за здраве и перфектна фигура

Лияна безспорно е една от българските звезди, които полагат неимоверни грижи за тялото си. Певицата не спира да тренира и да се храни здравословно, дори когато е на почивка и почти винаги споделя кадри от своите тренировки.

View post on Instagram
 

Зимната приказка на Лияна започна от Виена, за където отпътува миналата седмица, а малко след това се отзова в Италия, откъдето пусна любопитен пост. 

"Спорт, правилна диета, постоянство, търпение и вяра! Това е моята “рецептурна” книжка, която ми спестява посещението в аптеката" - написа брюнетката в своя Инстаграм профил. 

View post on Instagram
 

“Получавам десетки въпроси, как и по колко тренирам.. Когато тялото се пристрасти към движението, самото то подсказва, какъв да е обемът на тренировка! Къде трябва да си обърнем повече внимание, за да постигнем оптимална форма, за да се чувстваме толкова силни, колкото не сме подозирали, че можем да бъдем. Подарете си го..,времето навън позволява да тренираме навсякъде! Не са ни нужни средства.. Нужна ни е само воля, постоянство и желание! Всичко е възможно, стига да го желаете достатъчно силно.. и никога не е късно!", написа преди време певицата в своя профил в Instagram.

Красавицата е републиканска шампионка по лека атлетика на 800 за девойки, а спортът я съпътства през целия ѝ живот.