Автор
Веселина Петрова

2024-та е тук: Какво да очакваме от годината на Зеления Дървен Дракон

Годината на дракона ни обещава промени, интриги и катаклизми. Според астролозите, тя ще ни донесе интересни събития и иновативни идеи, които ще засегнат различни аспекти от живота на хората. 

В китайската астрология драконът символизира мощ, сила и трансформация. 

Годината на Дракона винаги се свързва с глобални промени, на световно ниво, а през 2024 г. Зеленият дървен дракон ще ни донесе промени в политиката, икономиката и културата. 

Хората, родени в годината на Зеления дървен дракон, ще имат ролята на лидери. Ще попаднат в центъра на вниманието, възможно е да се сдобият с власт или нови позиции.

За да имате късмет в годината на Зеления дървен дракон...

Изберете за гардероба си зелено и тюркоазено. Пуснете тези цветове и в дома си, за да привлечете положителната енергия на Дракона. 

Поставете у дома фигурки на дракон. Това ще засили връзката ви със символа на годината и ще ви помогне да впрегнете енергията му за вашето лично щастие. Зелени и дървени елементи. 

За да укрепите връзката си с Дракона, обградете се със зелени и дървени предмети. Растения или мебели от естествено дърво. 

Почерпете Дракона с рибни и месни ястия, както и със сладкиши, защото той обича сладкото. Винаги слагайте на масата шоколад, торти и вафли. 

Годината на Зеления дървен дракон ни обещава добри финансови перспективи. Драконът ще насърчи финансовите дела и ще помогне на хората с инвестиционни интереси.