Автор
Антония Михайлова

Забележителна и на бойното поле: Кейт Мидълтън облече военна униформа (Снимки)

Съпругата на британския престолонаследник принц Уилям - Кейт Мидълтън, се премени във военна униформа. 

През август принцесата стана почетен командир на един от кралските полкове - на този в град Дърам, така че такъв интерес към военните теми от нейна страна е напълно разбираем. 

Кейт Мидълтън
Кейт Мидълтън

И въпреки че тази титла е чиста формалност, тя все пак включва определени отговорности. 

Ето защо Мидълтън реши да провери военните си способности. 

Със сложната задача фината Кейт се захвана, докато любимият ѝ принц Уилям се наслаждаваше на компанията на Кейт Бланшет в Сингапур по повод Earthshot Prize. 

41-годишната принцеса посети 1-ва драгунска армия на кралицата (The Queen's Dragoon Guards) – специализиран корпус към кралската британска армия в Дърам, създадена през далечната 1685 г. още преди основаването на официалната британска армия. Специализирана е в проучване на тактиките на врага.

В полевия лагер кралската особа се повози на танк, опита се да управлява дрон за разузнаване и разговаря с британски войници, за да научи повече за задачите, за които отговарят в корпуса.

На някои итернет потребители пък се стори, че Кейт е доста уморена по време на посещението и шеговито отбелязаха, че принцесата на Уелс изглежда сякаш наистина се е била.

Облечена от горе до долу в камуфлажни дрехи и каска на главата, принцесата изглеждаше забележително. Особено впечатляваща беше, когато се качи на военната машина Jackal 2 и смело я подкара. 

"Тя управлява ландоувър вкъщи - казах ѝ, че е почти същото, просто да кара по-бавно и да го върне до началната точка", сподели ефрейтор Дарил Тукана пред "Дейли Телеграф".

View post on Instagram
 
Наистина ли Кейт Мидълтън е толкова послушна: Кралските правила, които наруши
ПО ЖЕНСКИ
Автор Веселина Петрова

Наистина ли Кейт Мидълтън е толкова послушна: Кралските правила, които наруши

Автор Веселина Петрова

Кейт Мидълтън се срещна също с висши офицери и други военни, и семействата им, като на част от тях връчи ордени за заслуги към Великобритания.

Бъдещата кралица отдаде и почит на тези, които са загубили живота си в служба към родината.