Автор
Ива Петрова

Скъпи, къде да те погаля: ерогенните зони на мъжете според зодията

Вярвате или не, според астрологията всяка зодия има свои собствени ерогенни зони, чието стимулиране може да ги подлуди. 

Ако искате той да се разтопи от наслада под милувките и целувките ви, достатъчно е да разберете кои са зоните по тялото му, на които да отделите по-специално внимание по време на любовната игра.

Влюбена двойка
Влюбена двойка

През Средновековието болестите са били лекувани въз основа на астрологията, като се знаело, че за всеки зодиакален знак определени части на тялото са най-уязвими. Например главата е слабо мяста за зодия Овен, което означава, че представителите на този знак страдат най-често от мигрена, зъбобол, вътреочно или вътречерепно налягане. Слабото място на Рибите пък са краката и т.н. 

Въпреки че астромедицината вече е загубила своята популярност, астрологическите твърдения за съответствието на частите на тялото със знаците на зодиака си остават в сила. Това, което е уязвимо, тоест най-чувствително, представлява ерогенната зона на зодиакалния знак. Следователно препоръките на астромедицината могат да се използват и днес, но в малко по-различна форма. И така, нека да видим кои са ерогенните зони на мъжете според зодията им:

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Овен - глава 

Овенът е първият знак от зодиака и той започва с главата във всеки един смисъл на думата. Затова, ако решите да успокоите бушуващия Овен, просто нежно го погалете по главата и прокарайте върха на пръста си зад ухото му. Агресията веднага ще бъде заменена от релаксация и блаженство. В случай че сте необвързан Овен, тогава вместо да търсите секс играчка, инвестирайте в масажор за глава.

Телец - шия 

Телците обичат нежното галене на врата. Ето защо, ако вашият избраник започне неволно да търка врата си, най-вероятно той е впечатлен от новото ви червено червило, рокля или нещо друго.

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Близнаци - ръце 

Този невероятно креативен въздушен знак е свързан с братята близнаци Кастор и Полидевк от гръцката митология. Ръцете несъмнено са част от тялото, които са особено чувствителни на допир при представителите на този знак. Играйте с ръцете му, галете ги, подръжте ги в дланите си или поставете ръката си върху неговата. Ако искате да го накарате да полудее по вас, просто му направете масаж на ръцете, като не забравяте за всеки пръст. Той със сигурност ще го оцени.

Рак - гърда 

Емоционалният Рак е изключително чувствителен към допир в областта на гърдите. Този воден знак се свързва с женствеността и дома. Нежните целувки и леките похапвания в областта на гърдите ще го подлудят.

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Лъв - сърце и гръбнак 

Следващият път, когато се гушкате с любимия си Лъв, се забавете за момент, като бавно прокарате пръсти нагоре и надолу по гръбначния стълб или правите малки кръгове. Като цяло, Лъвът се възбужда от самата мисъл, че той е центърът на света за своя избраник. Затова не е изненадващо, че тяхната ерогенна зона е сърцето и гърба. Послушайге как бие сърцето му и прокарайте пръсти по гърба му. Това ще го накара да мърка от екстаз. 

Дева - корем и талия 

Коремът и талията са едни от любимите ерогенни зони на Девите. Представителите на този знак организират зодиакалната система, така че те са свързани с храносмилателната система. Затова след вкусна домашно приготвена вечеря просто нарисувайте въображаеми кръгове по корема му, това ще бъде най-ефективната сексуална любовна игра.

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Везни - долната част на гърба и задните части 

Везните обичат, когато леко ги пляскате по задните части или ги галите по кръста. В идеалния случай направете и двете. Откъде идва тази страст? Дупето визуално наподобява везната - две равни, балансирани кръгли сфери.

Скорпион - слабините 

О, да, само сексът ще помогне тук! Верни на репутацията си, Скорпионите са изключително сексуални хора. И ако вече сте се свързали със Скорпион, тогава е време да изучите цялата Кама Сутра. По-добре е да направите това заедно и без предварителна подготовка. Ще му хареса.

Стрелец - бедра 

Дори и да лъже, бедрата му не лъжат. Хълбоците са зоната от тялото, която постоянно участва в движение, а самият Стрелец е страхотен изследовател. Затова най-лесният начин да го отпуснете и същевременно да го възбудите е да масажирате бедрата и краката му. И той ще бъде ваш завинаги. 

Козирог - костна система и колена 

Практичният Козирог олицетворява ставите и костната система. Макар че може да не намирате коленете за особено секси, вие сте тук, за да експериментирате. Козирогът е свързан със структурата и управлява скелетната система. И тъй като в ежедневието Козирозите по правило са големи шефове, най-добре е да започнете да импровизирате в леглото и най-накрая да го поставите на колене. Той отдавна мечтае за това.

Две непознати ерогенни зони при мъжете
НОВИНИ
Автор Woman.bg

Две непознати ерогенни зони при мъжете

Автор Woman.bg

Водолей - прасци и глезени 

Водолеят е хуманитарна зодия, винаги готова да отстоява това, в което вярва. Този въздушен знак е свързан с прасците и глезените - частите на тялото, които поддържат издигането. Затова не забравяйте за тези зони, когато го масажирате. И той няма да ви забрави. 

Риби - крака 

Всички последователи на фетиша към краката несъмнено са Риби. Последният знак от зодиака събира всички уроци на 11-те знака пред него. Като се има предвид това голямо натоварване, Рибите управляват краката - котвата на цялото тяло. Поглезете го с масаж на краката в леглото или още по-добре - в банята. Той определено ще го оцени.

Влюбена двойка
Влюбена двойка