Автор
Антония Михайлова

"Живият Нострадамус" разкри предупреждението, което Елизабет II е направила от другия свят

Експертът по паранормални явления Атос Саломе, който наскоро беше наречен "живият Нострадамус" благодарение на точните си предсказания, наскоро направи някои изненадващи разкрития. Той твърди, че с помощта на своите "кабалистични способности" е усетил информация, излъчвана от... духа на кралица Елизабет II. 

Между другото, Атос още през 2021 г. успява да предскаже с удивителна точност датата на смъртта на коронованата дама. Какво обаче му е казал духът на кралицата? По думите му, на първо място, тя се тревожела за бъдещето на внуците си. Но не и за преките наследници на трона - децата на Кейт и Уилям. Става дума за сина и дъщерята на Меган Маркъл и принц Хари - Арчи и Лилибет.

View post on Instagram
 

Саломе казва: "Кралица Елизабет II е дълбоко загрижена за бъдещето на децата на принц Хари, тъй като те имат уникалния потенциал да променят лицето на кралството и да преосмислят кралската история. Тези деца скоро ще започнат да демонстрират степента на влиянието си. Очаква се от 2030/2031 г. да започне нова глава в техния живот".

От особен интерес представлява изявлението на Саломе за дъщерята на принц Хари - Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор, която според него въплъщава голяма част от същността на нейната баба - лейди Даяна. Той подчертава, че тази характеристика, наследена от принцеса Даяна, не може да бъде променена и придава на Лилибет уникалност.

Всичко започва с Израел: Зловещи думи на пророка Нострадамус хвърлиха в ужас света
НОВИНИ
Автор Теодор Муховски

Всичко започва с Израел: Зловещи думи на пророка Нострадамус хвърлиха в ужас света

Автор Теодор Муховски

Атос Саломе говори и за бъдещето на други членове на кралската фамилия, включително Меган Маркъл. Според него духът на кралицата твърди, че през следващите години ще се случат събития, които ще променят живота им. Говорим за 2025-2026 г. Въпросът обаче, не се ограничава до предсказания за кралското семейство. Чрез устните на Саломе, покойната кралица предупредила целия свят - "живият Нострадамус" говори за нова пандемия, заплашваща всички континенти. 

Вирусът, който ще го причини, сега е в латентно състояние точно под повърхността на леда в Антарктида. Елизабет II не заобиколила и темата за Русия. "Русия - страна, известна със своето лидерство, ще премине през период на нестабилност и несигурност. Влиятелни хора ще се борят за власт. Това може да резонира в световен мащаб, което да доведе до промени в съюзите между държавите и до нов глобален ред", предава окултистът думите на кралицата.

Кралица Елизабет II
Кралица Елизабет II
GettyImages