Автор
Евелин Попадийна

Кристалите за любов и стабилност

Всички се стремим към любов и стабилност. Всеки е изпитвал нужда да има някой до себе си, да се чувства спокоен и щастлив. Когато дълго време не можем да открием тези неща, започваме да се отчайваме и търсим начини, с които да си помогнем сами. Изпадайки в житейска безизходица се обръщаме към различни методи, които да повлияят на късмета ни.

Все повече хора залагат на мистичната сила на полускъпоценните камъни, когато имат нужда от помощ в любовта, отношенията и здравето. Затова ви представяме 5 вълшебни кристала, които привличат положителни вибрации:


Розов кварц
По-известен като „камъка на любовта“, е може би най-популярният кристал. Среща се в най-различни нюанси, в повечето случаи е прозрачен с леки розови нюанси. Този камък привлича безусловната любов във всичките ѝ форми – семейна, платонична и страстна. Ако в ежедневието носите бижу с розов кварц, ще стимулирате щастието и спокойствието на душата, ще се научите да приемате и обичате себе си такива, каквито сте.


Малахит
Той е красив наситено зелен камък, който обикновено се среща под формата на куб и привлича късмета. За него не се смята, че има особена сила в любовта, но може да ви помогне да се справите с разбито сърце, тъй като привлича положителна енергия и насърчава оптимистичния поглед върху живота.

Авантюрин
Среща се в различни багри, като за най-мощен се смята зеленият. Той насърчава творческата и мотивационна енергия, помага за решаването на проблеми и постигането на трезва преценка, когато изпаднете в трудна ситуация. 


Цитрин
Цитринът е член на семейството на кварца, но златисто-жълт на цвят. Макар да не носи толкова късмет, колкото зеленият авантюрин, той привлича положителни вибрации. Чудесен подарък за човек, който тръгва по нов път в кариерата.


Опушен кварц
Този камък не е толкова популярен, това може би се дължи на това, че не е впечатляващ на външен вид. Опушеният кварц е заземяващ и стабилизиращ камък. Помага при преодоляването на негативни емоции – страх, гняв, ревност. 


Полускъпоценните камъни помагат в много отношения и ако повярваме истински в тях, ще се случат чудеса в живота ни!

Тези 8 неща, сложени до леглото вечер, пазят от негативна енергия и привличат късмета
ДОМАШНИ ТАЙНИ
Автор Антония Михайлова

Тези 8 неща, сложени до леглото вечер, пазят от негативна енергия и привличат късмета

Автор Антония Михайлова