Автор
Антония Михайлова

Радикална промяна очаква през 2024-та родените на тези дати

На прага на всяка Нова година си струва да анализирате лунния календар с датите на лунните часове за следващите 12 месеца, защото именно от тях можете да разберете кой ще бъде засегнат от промените. 

В наталната карта на всеки човек определен градус в небето е приписан на неговата дата на раждане. А Луната се връща към тази точка на всеки 19 години, внасяйки феноменални промени в живота на човека. Ако висшите сили са подготвили нов живот за него, като развод, промяна в кариерата, внезапно преместване в друга страна или раждане на дете например, тогава най-вероятно новолунието съвпада с датата му на раждане.

Новолуние
Новолуние

През 2024 г. ще наблюдаваме 13 новолуния, всяко от които ще засегне онези, чиито дати се падат в деня на новолунието, както и в дните преди и след него. 

А ето ги и тях:

Януари - 10, 11, 12 

Февруари - 8, 9, 10 

Март - 9, 10, 11 

Април - 7, 8, 9

Май - 7, 8, 9 

Жена
Жена

Юни - 5, 6, 7

Юли - 4, 5, 6 

Август - 3, 4, 5 

Септември - 2, 3, 4 

Октомври - 1, 2, 3, 31 

Ноември - 1, 2, 30 

Декември - 29, 30, 31

Хората, родени на горепосочените дати, ще изживеят интересни и важни трансформации в личен и професионален аспект. Тези промени могат да засегнат различни аспекти от живота. Първо, в сферата на личното развитие тези хора ще бъдат обсебени от нови интереси и от желанието за постигане на нови цели. 

Това може да ги побуди да се посветят значителна част от времето си на самоусъвършенстване и овладяване на нови знания и умения. В професионалната сфера хората, родени на въпросните дати, през 2024 г. ще се изправят пред вълнуващи преживявания, емоции и предизвикателства. Този период може да наложи необходимостта от адаптация и развитие на нови умения, които да им помогнат да се справят с бъдещи професионални изисквания.

Нумеролог издаде пълния списък на късметлийски и опасни дни от октомври 2023 г. до август 2024 г.
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Нумеролог издаде пълния списък на късметлийски и опасни дни от октомври 2023 г. до август 2024 г.

Автор Теодор Муховски

Отношенията им с любимите хора също може да преминат през промени, които ще им помогнат да преценят какво е истински важно за тях в междуличностните взаимоотношения и да се фокусират върху връзките, които ги изпълват с удовлетворение и радост. 

В крайна сметка, хората, родени на изброените дати, може да изпитат дълбоки трансформации и да изградят нови пътища в живота си, които да насочат вниманието им към това, което наистина ги вдъхновява и изпълва с щастие и удовлетворение.

Жена
Жена