Автор
Антония Михайлова

Пророчествата се сбъдват: В Израел се случиха 3 знамения, които предричат ​​края на света

Последните световни събития повдигат множество въпроси относно библейските пророчества, края на света и идването на Месията.

Няколко удивителни феномена напоследък станаха обект на дискусия и мнозина съзряха в тях знак за сбъдване на древни пророчества. Всичко започва още през 2018 г. Тогава в Израел се случва събитие, което мнозина определят като невероятно - раждането на „червена юница“, първото от 2000 години насам. 

Това създание има специално място в легендите за края на света и идването на Месията. В юдаизма се смята, че появата на червена крава предвещава изграждането на Третия храм на Йерусалим и идването на Месията. За евреите това събитие има особено значение и подсказва за наближаващото сбъдване на библейските пророчества.

Следващият знак, който привлича вниманието, е изненадващото изпълване в Мъртво море с морски обитатели преди няколко години. Пророк Езекиил в Стария завет заявява, че преди деня на Страшния съд Мъртво море ще оживее и водата ще бъде богата на риба и растителност. Израелски учени действително потвърдиха, че това се случва на практика и такова явление не може да не предизвика изненада.

Третото необичайно събитие е свързано с появата на видео, в което змия се измъква от пукнатини откъм Западната стена на Йерусалим и неочаквано прекъсва молитвите на вярващите.

Кадрите, които се появиха на сайта "Времената на Израел", показват как влечугото плаши гълъб - някои интернет потребители сметнаха това за знак, че пророчеството за идването на Месията скоро ще се случи.

Пътешественик във времето твърди, че е заседнал в 2027 г. след апокалипсис. Праща видеа оттам...
НОВИНИ
Автор Антония Дамянова

Пътешественик във времето твърди, че е заседнал в 2027 г. след апокалипсис. Праща видеа оттам...

Автор Антония Дамянова

Въпреки че много хора са скептични относно подобни пророчества, въпросните гореописани събития провокират размисъл и събуждат важни въпроси. 

Възможно ли е в древните текстове и пророчества да се съдържат знаци и предсказания, които сега започват да се сбъдват? Наистина ли наближава краят на света, за който са предупреждавали ясновидците от миналото? Тези въпроси остават отворени и само времето ще покаже какви отговори ще ни донесат те.