Автор
Ива Петрова

София Вергара възхити феновете: Показа се гола и без грим (Снимка)

София Вергара реши да си даде малка почивка от дългите разкрасителни процедури пред огледалото. 51-годишната актриса развълнува мрежата със снимка от банята.

На нея колумбийската красавица е без какъвто и да било грим и се наслаждава на топлата си вана. От кадъра спокойно можем да заключим, че Вергара с лекота може да остави настрана макиажа, тъй като естествената ѝ красота е несамо впечатляваща, но и дори я подмладява.

View post on Instagram
 

В момента Вергара се изявява като съдия в предаването America's Got Talent и се подготвя за премиерата на новия си минисериал Griselda, разказващ за наркобаронесата Гризелда Бланко. Освен това Вергара преминава и през развод с Джо Манганиело, който до този момент изглежда се развива доста спокойно. 

Вдъхновяващи цитати за майчинството от София Вергара, която става майка на 19 години
ПО ЖЕНСКИ
Автор Антония Дамянова

Вдъхновяващи цитати за майчинството от София Вергара, която става майка на 19 години

Автор Антония Дамянова

От описанието и датата към снимката става ясно, че Вергара е пристигнала в Париж, вероятно за края на Седмицата на модата. На фотото София се е щракнала на ръба на изящна мраморна вана, намираща се в хотел на Bulgari. Тя дори се пошегува, че обмисля начини как да премести ваната в Лос Анджелис, за да може да ѝ се наслаждава постоянно.

Палавият кадър бързо събра стотици харесвания и суперлативи. Много ог почитателите на звездата изразиха възхитата си от смелостта да позира без грим. Сред тях беше и Джесика Алба, която остави в комантар три емотиконки на влюбени човечета.

View post on Instagram