Автор
Ива Петрова

Угаждат си: Фики подари на баща си златна гривна за 20 бона (снимка)

Попфолк певецът Фики Стораро се похвали със златен армаган. Става дума за златна гривна на стойност 20 хиляди лева, която той е купил за баща си. 

Бижуто е дело на световноизвестна френска марка, изработена от 14 к злато. 

"Баща ми заслужава подаръци всеки ден. Купих я без повод, просто от любов и признателност.

Според мен не е нужно да има някакъв конкретен празник, за да се опитваме да зарадваме близките си", сподели музикантът пред "Телеграф".

Фики Стораро към сина си, който стана на 5 г.: Обичам те повече от всичко, тате
ЗВЕЗДИ
Автор Весела Георгиева

Фики Стораро към сина си, който стана на 5 г.: Обичам те повече от всичко, тате

Автор Весела Георгиева

Изпълнителят допълни пред изданието, че всеки един ден е прекрасен повод, за да покажеш на някого, че го обичаш и да му благодариш за това, че е в живота ти. 

Тъй като у нас няма къде да се закупи подобно бижу, Стораро-син закупил гривната от представителен магазин в Гърция, става ясно още от думите му.

View post on Instagram
 

Бижуто е от лимитираната колекция на марката Juste un Clou ("Просто пирон"), всички бижута в нея са изработени от благородни метали - бяло, розово и жълто злато, гарнирани със скъпоценни камъни. Цената на подобна гривна може да достигне до 150 000 лв. в зависимост от изработката и вложените материали. 

Световните знаменитости са луди по Juste un Clou, като подобни гривни на ръката си носят Бионсе, Ким Кардашиян, Филип Киркоров, Джей Зи и много други. У нас това бижу на френския гигант също може да бъде видяно на ръката на не една и две манекенки, певици и спортисти. Обожател на накита е и тенис звездата ни Григор Димитров, разкриват от медията.

View post on Instagram