Автор
Ева Григорова

Джулиана Гани пусна горещи снимки от Малдивите, в мрежата заваляха коментари

Джулиана Гани е страстен почитател на пътешествията и нищо не може да я спре да обикаля света с любимия си Теодор. Двамата са заедно от около две години и до днес изглеждат все така влюбени след скандлния ѝ развод с бащата на първия ѝ син - Илиян Найденов. 

View post on Instagram
 

Гани и полицаят вече имат и общ син, когото кръстиха Кай и макар от раждането му да са минали едва няколко месеца, едрогърдата блондинка не само е възвърнала напълно формата си, но и от тогава насам е била на няколко романтични пътешествия по света. 

View post on Instagram
 

В момента Джулката отново е на екзотична дестинация. Двамата с Теодор са стегнали куфарите към Малдивите още преди седмица и не спират да споделят горещи снимки в мрежата. 

Последователите на Гани веднага забелязаха, че не е в компанията на децата си или поне така изглежда от кадрите. И съвсем не си спестиха критиките, някои дори я попитаха кой ѝ гледа по-малкия син в това време. Джулката обаче не отговори на тези коментари, а продължи да бомбардира мрежата с красиви снимки. 

На един от кадрите тя отново написа любовно послание към Теодор:
"Сега разбирам защо казват, че Малдиви е Рая на земята. Толкова е спокойно, непокътнато и красиво, че не може да се опише с думи. Освен това ти си тук и не ми трябва друго".

View post on Instagram
 

Известно е, че за отглеждането на Кай тя разчита много на бабите, а също така се възползва и от услугите на детегледачка.