Автор
Теодор Муховски

Влюбих се в най-добрия приятел на сина ми, но се страхувам, че това ще разруши връзката ни

Правя секс с най-добрия приятел на сина ми и все по-силно се влюбвам в него - мисля, че дори искам да имаме общо бъдеще. Така започва моята история. 

След като бях сама в продължение на три години, не можах да му устоя, когато започна да флиртува с мен. Това беше преди седем месеца и тогава двамата си казахме, че искаме тази връзка да си остане неангажираща. 

Аз съм на 43 години и съм разведена с бащата на сина ми. Когато синът ми замина да работи в чужбина миналата зима, най-добрият му приятел ми се обади една вечер, просто за да види как съм. Познавам го от малък и освен че си мислех, че се превръща в прекрасен възрастен човек, винаги тайно съм се възхищавала на твърде атлетичното му телосложение. 

Същата вечер си поговорихме и той ми предложи да ми помогне с някои домакински дейности в къщата - уговорихме се да дойде на следващия ден, за да ми помогне да монтирам нова врата. Когато започна да работи твърде близо до мен, аз усетих, се вълнувам повече от необходимото. 

5 въпроса, които никога не трябва да задавате на мъжа си, в противен случай ще се разделите
ПО ЖЕНСКИ
Автор Ева Лъчезарова

5 въпроса, които никога не трябва да задавате на мъжа си, в противен случай ще се разделите

Автор Ева Лъчезарова

Вечерта му предстоеше излизане, затова попита дали може да си вземе душ в моята баня. Когато излезе от банята, само с кърпа около кръста, не можех да откъсна очи от него. 

Тогава той обгърна с ръце кръста ми и ме заведе в спалнята ми, където правихме любов на леглото ми. Чувствах се толкова желана и млада отново, а сексът беше като от друг свят. От този момент той остава повечето нощи при мен. 

Толкова ми е тъжно при мисълта, че няма да сме заедно, когато синът ми се прибере у дома, но алтернативата изглежда немислима. Трябва ли да си тръгна? Или да рискувам връзката си със сина ми да се разпадне? Защото със сигурност детето ми не трябва да разбира за това, което се случи. 

Ето какво ме посъветва психологът 

Връзките с големи възрастови разлики могат да проработят, но този млад мъж тепърва тръгва по света, а вие сте на толкова различни етапи от живота си. 

За известно време нещата може да са добре, но какво бихте направили, ако той реши, че иска семейство? 

Първо, трябва да попитате младия си любовник какво изпитва към вас. В края на краищата, той може да смята, че това не е нищо повече от флирт, докато приятелят му отсъства. Вие сте поласкана от вниманието, но се питате дали наистина виждате дългосрочна връзка? 

Наистина ли ще сте готови да пожертвате прекрасните си отношения със сина си заради този млад мъж? 

Ако младият ви любовник има сериозни намерения към вас, честността ще бъде най-добрата политика по отношение на сина ви - но бъдете подготвени, че на него ще му е необходимо много време, за да го осъзнае и приеме.

5 ползи за здравето от гушкането след секс
ПО ЖЕНСКИ
Автор Весела Георгиева

5 ползи за здравето от гушкането след секс

Автор Весела Георгиева