Вкусни, ароматни чушки с висококачествено крем сирене Philadelphia - перфектното хапване за последните летни дни и с намек за идващата есен. Ето как да си го приготвите:

Порции: 4-6 

Продукти: 
8-9 дребни чушки 
1 опаковка крем сирене Philadelphia с билки 175g 
40 г настърган пармезан 
2 с.л. ситно нарязани каперси 
2 с.л. ситно нарязани маслини 
3 скилидки чесън 
3-4 с.л. зехтин 
5-6 клонки ситно нарязан магданоз 
40 г галета панко 
1 яйце 
1 топка моцарела 
сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне: 
Направете разрез по дължина във всяка чушка, срежете и напречно близо до дръжката и внимателно извадете семената. 
В купа сложете крем сиренето Philadelphia билки, добавете пасирания чесън, пармезана, каперсите и маслините. Прибавете магданоза, галетата и яйцето, и разбъркайте до пълното смесване на продуктите. 
Прехвърлете сместа в пош с кръгъл накрайник и напълнете чушките. 
Подредете ги в тава покрита с хартия за печене, полейте с половината зехтин и печете 15 минути в предварително загрята до 200 градуса фурна, на функция грил. 
Извадете чушките от фурната и върху всяка сложете филийка моцарела. Полейте с останалия зехтин, поръсете с прясно смлян черен пипер и върнете във фурната за още 7-8 минути докато моцарелата се разтопи. 
Сервирайте чушките топли, като всяка порция поръсете със ситно нарязан магданоз.

(в материала има продуктово позициониране)