Сладко изкушение, в което цялото ви семейство ще се влюби. Ето как да го приготвите:

Време за подготовка: 25 минути 
Време за готвене: 10 минути 
Време за охлаждане: 4 часа 

За основата: 
150 г смлени солени претцели 
125 г разтопено масло 
2 с.л. мед 

За крема: 
300 мл пълномаслена сметана 
2 ч.л. ванилов екстракт 
1 опаковка крем сирене Philadeplhia Original XL 
3-4 с.л. пудра захар 
2 с.л. малинов конфитюр или сладко 
100 г мед 
3 нарязани на тънки клинове праскови 
30 г масло 
2 с.л. листа мащерка 
60 г пресни малини 

Начин на приготвяне: 
В купа сложете претцелите, маслото и меда. Разбъркайте до пълното смесване на продуктите. Сместа разстелете в тавичка с диаметър 18-20 см и притиснете добре. 
Прехвърлете в загрята до 180 градуса фурна и печете 8 минути. Охладете напълно, преди да сложите пълнежа. 
За пълнежа в купа сложете сметаната, пудрата захар и ваниловият екстракт и разбийте за 2-3 минути, до меки връхчета. Добавете крем сиренето Philadelphia Original XL и разбийте, до получаването на еднородна смес. 
Върху основата разпределете малиновия мармалад, отгоре сложете крема и охладете за няколко часа в хладилник, докато стегне. 
В касерола сложете маслото, прасковите, меда и листенцата мащерка. 
Сложете на котлона на средно силен огън и гответе няколко минути, докато прасковите омекнат леко, а меда се овкуси. 
Върху охладения крем сложете част прасковите с меда и добавете няколко малини. Разрежете и сервирайте с още малко от овкусения мед.