Автор
Кристина Кирова

Сестрата на Селин Дион сподели шокиращи подробности за състоянието ѝ

Сестрата на Селин Дион, Клодет, сподели подробности около състоянието на обожаваната от цял свят певица. Припомняме ви, че легендата на световната музикална сцена беше диагностицирана с рядко неврологично заболяване, което с времето се влошава. Става дума за синдрома на Стив-Пърсън, което лишава Селин от възможността да води нормален начин на живот и я държи далеч от концертните зали.

"Не можем да открием лекарство, което да помогне на Селин, но не губим надежда", казва Клодет. Тя пояснява още, че единственото, от което звездната ѝ сестра се нуждае в момента, е почивка, защото вероятно с това заболяване, тялото ѝ дава сигнал, че е време да си отдъхне от изтощителния начин на живот.

Синдромът на Стив-Пърсън е рядко неврологично състояние, което води до неконтролируеми мускулни спазми. Засяга едва един човек на всеки милион души. Сестрите, които полагат денонощни грижи за Селин - Клодет и Линда, постоянно провеждат лични проучвания за лечение на болестта. Всички се надяват, че един ден ще успеят да се справят със заболяването, да забавят хода му и Дион ще се завърне на сцената, което е и нейното най-голямо желание.

Четете още: Меган, какво става? Серена Уилямс е поредната звезда, която се отказа от приятелството си с теб