Автор
Кристина Кирова

Истинско щастие: Детето, поразено от мълния, се прибра вкъщи и благодари на лекарите (снимки)

Едно от малкото хубави събития през последните дни несъмнено е, че детето, което беше поразено от мълния и което се размина буквално на минути от смъртта, вече си е вкъщи и е добре. След незабавната реакция на спешна помощ и лекарите в болницата, момчето е добре и отново е усмихнато и щастливо със семейството си.

През сълзи от щастие родителите на детето, което беше ударено от мълния в Бургас, благодариха на всички, които са им помогнали в най-страшния момент от живота им. Самият Георги, който е само на 8 години, но вече има толкова тежко събитие зад гърба си, също отправи своята признателност публично към лекарите и към всички, заради които днес той е жив и здрав.

"Една жена ни докара с колата си, карахме на червено през целия град. Един господин също ни помогна да го докараме. Благодарим на целия екип на болницата, благодарение на тях той е жив и здрав. Голямо благодаря на всички, които не спираха да се грижат за него", казаха щастливите родители.

Припомняме ви, че инцидентът се случи на плаж в Бургас, когато бурята е връхлетяла града буквално в рамките на 5 минути, но уви - оказаха се достатъчни, за да се случи страшният инцидент. Родителите на Георги два пъти го връщали към дишане още на плажа.

"Филмът е с щастлив край за наша радост", казаха накрая родителите, прегръщайки вече усмихнатия Георги.

Четете още: Мис Стара Загора изригна: Знам много добре за кого става въпрос и това не е изолиран случай, пострадалите жени са много (Видео)