Автор
Ева Григорова

Фен се заяде с Азис за космите на краката и тялото му, той му отговори подобаващо (СНИМКА)

Азис очевидно доста се изнерви на глупави въпроси от неговите почитатели в Инстаграм. В стори, певецът показа с какви неща го занимават те.

Един от въпросите към него беше: "Здравей, имам резервация за тази вечер на твоето участие. Дали можеш да ми кажеш до колко часа пазят резервацията? Понеже не мога да се свържа с тях..."
Под този пост Азис шеговито написа "Бюро справки".



На второто стори фолкизпълнителят публикува коментар от друг негов фен, който се беше осмелил да го попита:

"Брат, имам един въпрос...малко личен...Краката ти толкова ли са космати, колкото гърдите?"
Тук Азис го контрира с отговор: "Хубаво е да си информиран за важните неща в живота."



Преди няколко дни Азис реши да покаже, че е във върхова форма. Той разказа как протича една негова сутрин: Става в 7 часа, започва да тича, след което си прави вкусно кафе и се пренася в басейна си. Личи си, че се наслаждава максимално на живота, който води. Една от неговите последователки написа коментар по повод неговото видео:

View post on Instagram
 


vik_pborisova: "Васко, продължавай с този род клипове. Ти вече си надскочил всичко за надскачане, така че вече такъв род видеа са ни много интересни на нас-тези които те познаваме с музиката ти и имаме нужда да знаем повече, отвъд музиката която правиш. Ти вече можеш да даваш посока на други (не само на хора занимаващи се с музика), така че моделирай хората, мнението, задавай темите! Отива ти! Прекрасно е! Стискам ти ръка виртуално!"