Автор
Христина Кирилова

Правя всичко, за да ме пожелае, но мъжът ми не спира да ми изневерява

Днешната ни история е за любов, в която страстта отдавна не съществува и за границите, които трябва да си поставяме, когато се опитваме да спечелим любимия си човек обратно:

"Аз съм на 33 години. С мъжа ми сме заедно от 8 години и имаме двама прекрасни синове - на 2 и на 8 г. Обичам го, но ми е много трудно да преглътна факта, че той не спира да ми изневерява, най-вече защото не разбирам каква е причината да го прави.

Грижа се за себе си, поддържам се, в добра форма съм, старая се да се обличам добре и поддържам красотата си. И въпреки това, мъжът ми отново избира другите пред мен, чувствам се много унизена.

За пръв път го хванах да общува с други жени преди 2 години. Той се опита да отрече, но му доказах, че знам и че не си измислям. Намерих чатове в телефона му, от които ясно си личеше, че той не само си пише с тези жени, но е имал и физически контакт с тях.

След като разбра, че наистина знам, съпругът ми се извини и сподели, че откакто родих втория ни син, му липсвал секс. Въпреки че бях огорчена, му простих, обсъдихме го, защото много го обичам и решихме да продължим заедно напред.

Постарах се да бъда по-привлекателна - купих си секси бельо, пробвахме секс играчки, отивахме на почивки, за да разпалим искрата отново. Чувствах се желана, секси, всичко вървеше чудесно...докато преди няколко седмици не попаднах отново на съобщение в телефона му. Оказа се, че той отново е започнал да общува с една от жените, с които ми е изневерявал преди. Съобщенията, които прочетох, ме оставиха без думи. Почувствах се толкова обидена, наранена, пренебрегната...

Беше написал, че би направил и дал всичко, за да бъде с нея. Той все още не подозира, че съм разбрала за поредното му предателство. Не знам какво да направя. Не знам защо не съм му достатъчна?", А.

Четете още: 5 признака, че половинката ви не ви уважава