Автор
Десислава Недева

Нов етап в живота ни от утре - петък 13-ти! Марс вече не е ретрограден!

Ура! Марс вече не е ретрограден. На 9-ти септември той обърна своя ход и обърка ежедневието на цялото човечество. Нямахме нито енергия, нито желание да доказваме себе си и да се борим за осъществяването на мечтите си. На 13-ти ноември всичко това приключва, защото Марс бавно, но славно тръгва отново в директна посока. Поради дългото си пребиваване в ретроградна фаза, неговата сянка ще продължи чак до 2-ри януари, така че прилив на енергия и хъс за действия ще усетим в първите дни на новата календарна година. Как точно ще се отрази тази небесна рокада върху живота на всяка една зодия, вижте в следващите редове:

Овен

От известно време се чувствате в застой, което никак не ви помага с увеличаващите се задължения на работното място. След като Марс, който е ваш управител, тръгне в директна посока, ще усетите мощен прилив на енергия и амбиция да завършите всичките си проекти в срок.



Телец

Вместо да влизате в директни конфликти, вие предпочитахте да стоите далеч от драмата. Това не е нещо нетипично за вашата същност, тъй като вие сте по прирда мили, възпитани и зрели личности. Винаги избирате да гледате от положителната страна на нещата и не се обвързвате с хора и събития, които ви носят негативни емоции.

Близнаци

Времето, в което Марс се движеше ретроградно, имахте усещането сякаш загубвате не малко приятелство, но от петък натам всичко ще си дойде отново по местата. Опитайте се да не таите лоши чувства и не позволявайте на драмата да се настани в живота ви. Дайте си време и направете необходимото, за да намерите път едни към други.



Рак

Не сте особено стабилни в работата, Раци. Ако трябва да бъдем напълно искрени, доста неща се променят в кариерното ви развитие, без да имате силата да ги контролирате по някакъв начин. Но когато Марс стане директен, ви очакват нови възможности за развитие, дори смяна на работното място, което ще е за ваше добро.

Лъв

Тръгването на Марс в директна посока ще освети пътя ви напред, Лъвове. Ще имате усещането, че сте прогледнали за неща, които досега са били покрити в мъгла и мистерия. Те ще ви дадат ново виждане за живота и ще можете да реагирате по съвсем различен и конструктивен начин на ситуации, които са били немислимо трудни за вас до този момент.



Дева

Независимо колко силно се опитвате да потиснете емоциите си, те отново се надигат и искат да излязат на повърхността. Вместо да продължавате безсмислено да им се противопоставяте, по-добре ги приемете. Когато позволите на мъката и гнева да присъстват за известно време в живота ви, вие се самолекувате. Ключът се крие в себепознанието и приемането на най-тъмните кътчета на вашата душа. Само по този начин ще можете да еволюирате в една по-добра версия на себе си.

Везни

Връзките ви с околните не бяха идеални и хармонични, както на вас ви се искаше, Везни. Имахте възможността да видите всички страни от характера на своите събеседника, включително и най-нелицеприятните. Вече знаете какво можете да преглътнете и какво категорично не желаете да приемете в поведенеито на своите приятели и партньори.



Скорпион

Да спите по цял ден или да гледате сериали със сигурност е отпускащо и безгрижно занимание, но вие имате нужда да вършите нещо по-полезно в живота си. Време е да се вземете в ръце и да покажете на света кои сте и какво може да постигнете, стига да го пожелаете.

Стрелец

През последните няколко месеца все едно строяхте пясъчни кули във въздуха, без да можете да поставите стабилни основи. Сега вече имате визия за това как трябва да се случат нещата, за да бъдат успешни в перспектива. Притежавате всички качества, за да успеете, а с директната фаза на Марс идва и страстта, която ще бъде вашата двигателна сила.



Козирог

Имате усещането сякаш преследвате нереалистични мечти, но с тръгването на Марс в директна посока целите ви придобиват все по-реалистичен облик. Може би те вече са доста различни от първоначалните ви планове, което ще ви остави объркани, но бързо ще влезете в крак с новите тенденции и ще проправите своя път напред.

Водолей

През последните няколко седмици се бяхте оставили течението да ви води и сега вече започвате да си възвръщате увереността и желанието да доказвате себе си пред останалите. Внимавайте да не прекалите със самонадеяното си отношение, за да не останете да се борите сами срещу целия свят.



Риби

Месеци наред Рибите изобщо не си правеха сметка на финансите и сега е време да възвърнат контрол върху бюджета си. Е, все пак идват празници и спестяванията ви може би няма да се задържат дълго в банковата ви сметка, но ако имате визия за това как да възобновите активите си, съвсем скоро ще се радвате на стабилна материална обезпеченост.

Четете още: Тези 4 зодии са работохолиците на зодиака