В момента родният ефир е в плен на турските сериали, а латиноамериканските, които бяха истински хит у нас през 90-те, тънат в забвение.

Но вярваме, всички с умиление си спомняте за латино лентите и вълнението, с което се следяха те. Несъмнено една от най-обичаните у нас сапунки си остава "Касандра".

Венецуелската теленовела се излъчва в периода 1992 -1993 г., а сюжетът се въртеше около любовната историята на Луис Давид и Касандра – в ролите Освалдо Риос и Корайма Торес.



А какво се случва с тях днес – 25 години след края на сериала?


Корайма ще стане на 45 години след броени месеци. Вече не се снима в телевизионни продукции, а блести на театралната сцена.

В личен план се радва на щастлив и спокоен живот. Омъжена е, майка е на момче и заедно със семейството си живее в колумбийската столица Богота.

Освалдо Риос е на 57 години и доскоро продължаваше да участва в теленовели, но към днешна дата се е отдал предимно на продуцентска работа. Освен с актьорската си игра и амплоато си на продуцент, пуерториканецът впечатлява и с музикалността си. Той няколко пъти е бил у нас, като при една от визитите си изнесе концерт в зала 1 на НДК, която се оказа малка за всички, дошли да се порадват на любимеца си.

Когато говорим за Освалдо и Корайма, няма как да не споменем, че времето е било благосклонно към двамата. И двете звезди впечатляват с младолика визия и тонизирана мускулатура.