За смелите влюбени двойки, сексът под крясъка на чайките и звука на блъскащите се в брега вълни, е възбуждащ начин да се отдадат на бушуващите и горещи страсти помежду си. Ако ви предстои скоро път към крайбрежната ивица, в компанията на любимия, ето какво трябва да опитате, когато останете сами:

1. На гребена на вълните

Една от най-простите опции е тази седнала позиция, която лесно може да приложите върху меката хавлиена кърпа. Достатъчно е партньорът да седне на нея, а жената да се настаните върху скута му с гръб към него. Дръпнете долнището на банския си настрани, така че членът му да проникне във вас.

2. Сърфистка

Той е легнал по гръб върху хавлията, а тя е върху него с подпрени на пясъка длани. Тази позиция дава възможност на нежната половинка да контролира и сърфира по свой усет и желание.

3. Секс морнинг

Тази позиция е перфектна, когато искате да се насладите заедно на великолепната гледка на “изгрева”. Той сяда на шезлонг, а тя е с гръб към него, удобно настанена между краката му. С помощта на прикриващо одеало двамата се отдават на бурната си утринна страст. Бонус: Помолете го да се промъкне за малко под одеялото за кратка орална прелюдия.

4. Лъжички

Двамата се обръщат на една и съща страна върху плажната кърпа, след което той прониква в партньорката си, чието дупе се е допряло плътно до члена му.


5. Раковина

Тази вариация на лъжичките е друга чудесна възможност за секс върху пясъка. Тя е малко по-романтична, тъй като партньорите са обърнати един срещу друг. Жената разтваря леко краката си, за да позволи на партньора си да влезе по-лесно, след което ги затваря отново, така че неговият член да бъде погълнат изцяло от сладостта на вагината й.

6. Пещерняк

Били ли сте някога на плаж, изпълнен с множество прохладни пещери? Ако не, време е да го направите. Скрийте се и двамата от любопитните погледи и горещината на жаркото слънце на входа на една такава пещера. Облегнете ръцете си на стената в леко приведена напред позиция, така че партньорът ви лесно и нежно да прониква във вас.

Четете още: Фън шуй за разтърсващ секс