Автор
Роси Кацарова

Брижит Макрон: Мелания е затворник в Белия дом

"Мелания Тръмп живее в Белия дом като затворник", категорична е първата дама на Франция.

Бриджит прекара в компанията на Мелания три дни, докато двамата със съпруга й – президента Еманюел Макрон, са на посещение във Вашингтон.

В интервю за френските медии 65-годишната Бриджит споделя, че макар да е първа дама тя продължава да води сравнително нормален живот и да поддържа контакт с децата, внуците и приятелите си. Ежедневието на Мелания обаче е напълно различно и съпругата на Тръмп живее с множество ограничения и забрани, категорична е Бриджит.

"Мелания не може да прави абсолютно нищо. На нея не й е позволено дори да отвори прозорец в Белия дом. Тя не може да си подаде носа навън. А аз всеки ден се разхождам из Париж", искрена е Бриджит Макрон.

Бриджит също така не пропусна да подчертае, че американската й колежка е "мила, чаровна, интелигентна и много открита" в интервю за радио RTL.

"Споделяме еднакво чувство за хумор и когато сме двете, се смеем много. Тя е жена с характер, но полага усилия да го прикрива. Тя се смее с лекота на всичко, но го показва все по-малко и по-малко", допълва Бриджит Макрон по адрес на 48-годишната Мелания, рисувайки й образ, изцяло различаващ се от досегашния й – на студена и видимо неудовлетворена от живота си жена.

Четете още: Сестрата на Ирина Шейк - фантазията на всеки мъж