Докато повечето от нас цял живот търсят истинската любов и преживяват куп разочарования, при други тя просто идва, преди дори да са се родили. Днешната ни история може да умили дори и най-невярващите в романтиката на съдбата и предначертаната любов.

Анди, на 33 г. и Лаура, на 31 г., от Англия са една от най-очарователните двойки, които можете да срещнете. Любовта им е достойна за сценарий за филм, защото е плод на невероятни съвпадения.

Всичко започва в далечната 1963 г., много преди раждането на Анди и Лаура. Тогава бащите им, Гари и Дейв, са ученици в гимназията и с времето стават най-добри приятели. С годините дружбата им става все по-силна и през 1984 г. Гари се жени за любимата си Джейн – майката на Лаура, а по това време Анди вече расте в утробата на неговата майка, Джаки. Двойките често прекарват времето си заедно и искрено се наслаждават на компанията си.

Когато Лаура се ражда, Анди вече е бил на цели две години. Двамата се срещат за пръв път само няколко седмици по-късно. Откакто Лаура се появява на бял свят, тя и Анди прекарват всички ваканции заедно и споделят общо детство, заради близките приятелски отношения на родителите им.



„С Анди не живеехме далеч един от друг и често си ходехме на гости. Толкова много пъти сме прекарвали Коледа заедно, беше невероятно“, спомня си Лаура.

Но въпреки силното си приятелство и споделените моменти от детството, с времето пътищата им се раздалечават все повече.

„Когато бях на 16 г., Анди напусна училище, защото започна работа като шофьор на камион. Аз продължих да уча, бях отличничка. Малко по-късно дочух от родителите ми, че той се е оженил. Въпреки че ние се отдалечихме един от друг, нашите и техните продължиха да поддържат все така близък контакт. Но ние не се чувахме, единствената ни връзка бе през социалните мрежи“, разказва още Лаура.

Години по-късно, когато Анди вече е на 24 г., а Лаура на 22 г., той решава да я потърси във Фейсбук. Между двамата започва интензивна кореспонденция, включваща спомени от детството и сладки приказки. В разговора става ясно, че Анди и съпругата му вече са разделени. След многобройни съобщения двамата решават да се срещнат отново и да възобновят приятелството си. Лаура и бъдещият й любим си прекарват чудесно и не след дълго двамата разбират, че приятелските им отношения ще прераснат в нещо много по-голямо. Срещите им зачестяват все повече, като неустно се превръщат в красива любовна история.



Когато родителите на Анди и Лаура разбират за новината, са повече от щастливи, а двамата не се разделят никога повече. Постепенно двамата влюбени се установяват в собствено жилище и се сгодяват. В края на 2017 г. Лаура ражда сина им Чейз, който се радва на безкрайната обич на бабите и най-вече на дядовците си, които не могат да повярват до какво е довело силното им приятелство. Следващата година предстои Лаура и Анди да сключат и брак.

Четете още: Вдовец откри двойничка на мъртвата си съпруга месеци след смъртта й