Автор
Woman.bg

Вдовец откри двойничка на мъртвата си съпруга месеци след смъртта й

Много често животът е странен и непредсказуем. Можеш да очакваш всичко най-абсурдно и най-вече неочакваното. И никога не трябва да забравяме, че когато съдбата ни отнеме нещо или някого, накрая винаги има светлина в тунела и рано или късно всичко се нарежда. Днешната ни истинска история доказва точно това.

През юни 2017 г. главният герой в историята Джейк Коутс губи любовта на живота си. Съпругата му Еми е негова половинка още от детството и двамата живеят повече от щастливо, докато тя не получава диагнозата рак на щитовидната жлеза. Само няколко месеца по-късно г-жа Коутс умира, Джейк е съсипан, но дори и не подозира какво му е подготвила съдбата. Не след дълго той открива любовта в лицето на Джена Селби, която не просто е много красива, а е като двойничка на покойната му сърпуга.

Преди няколко дни Джейк публикува снимка на новата си половинка в Инстаграм, която е от тяхно пътуване до Исландия. Повечето от приятелите на Коутс приветстват новата му връзка и го окуражават да продължи напред. Но както позитивни, така има и негативни коментари в социалната мрежа. Според сестрата на покойната съпруга Джейк потъпква достойнството на Еми, изтъквайки новата си връзка.

Джейк и Еми

View post on Instagram
 

Малко след като получава страшната диагноза, бившата съпруга на Джейк решава да замрази яйцеклетките си, за да могат един ден да имат дете, чрез сурогатна майка. Еми умира през юни 2017 г., а процедурата по оплождането е започнала малко преди това. Дамата, която се съгласява да дари вече покойната Еми и Джейк с дете е тяхна близка приятелка на име Лиз. За съжаление опитите за оплождане се оказват неуспешни и преди месец Коутс взима тежкото решение да прекрати начинанието за момента.

„Първият опит бе успешен, но не за дълго. Лиз се обади да каже, че е бременна в деня, в който Еми почина. Малко по-късно нашата приятелка загуби бебето. Силно вярвам, че Еми взе бебето ни с нея в Рая. Все още говоря с нея всеки ден в мислите си. Харесва ми да знам, че тя все още е някъде наоколо и вижда и чува всичко, което се случва“, разкрива Джейк Коутс.

Той споделя, че е изключително благодарен на Лиз за готовността да помогне на него и Еми да сбъднат мечтата си.

Четете още: 6 картинки, които ще ви покажат защо все още не сте срещнали любовта