Певицата Жана Бергендорф ще бъде изправена на съд по дело за домашно насилие. Победителката от X Factor е обвинена от бившия си приятел – танцьорът Лео, в нанасяне на физическо насилие над него, предизвикало счупване на крака му, пише "Уикенд". Кубинецът е подал жалба срещу нея през месец август. За съдебната битка пък Жана призна в интервю по-рано тази седмица.

Да уточним, че Лео е известен с богатата си спортна кариера на балетист и e добре подготвен в бойните изкуства мъж.

Всъщност Леандер Франсиско Янес, както е пълното име на пребития ищец, дълги години е заработвал като стриптийзьор в нощните столични заведения.

„Завел ми е дело за домашно насилие. Не искам да коментирам как преживях случките покрай него. Бях душевно наранена, защото не може един мъж да каже на една жена, че я обича, а в същото време това да е пълна лъжа. Никой няма право да бъде подъл и нечестен, що се касае за любов и чувства”, изрази тогава възмущението си Бергендорф.

Припомняме, че преди година певицата бе извикана на разпит в полицията, а повод за него беше поредният брутален скандал между двамата.

Самата Бегрендорф неведнъж се е оплаквала от нанасяне на телесни вреди от страна на танцьора заради болезнената му ревност. В своя защита пък Лео обвиняваше Жана за катализатор на всичките скандали помежду им.

По негови твърдения, агресивните й набези спрямо него били извършвани под влиянието на алкохолно и наркоманско умопомрачение.

При последният й такъв обаче, тя прекалила, като го бутнала и счупила крака му, за което той си е извадил и медицинско.

„Последните две години бяха най-тежки за мен, заради живота ми с Жана. Сега съм на сцената и се чувствам отново жив. Вече съм на 30 години и искам да започна нов живот”, признава танцьорът.

Кой кого е удрял, за да се стигне до въпросния инцидент обаче, тепърва предстои да се изясни на предстоящото дело.

Четете още: Мъжът ми ме биеше, докато бях бременна