Автор
Woman.bg

12 „брилянтни“ урока за живота, на които филмите ни научиха

Киното ни предоставя толкова много емоции и изживявания, които рядко можем да усетим в реалния живот. Но замисляли ли сте се колко нереалистични представи за ежедневието и света като цяло ни се натрапват от холивудските продукции?

Ето няколко „полезни“ съвета за това какво да очаквате да ви се случи, докато живеете вашия така обикновен живот:

1. Ако случайно решите да се преместите да живеете в друга държава, бъдете сигурни, че мъжът на вашите мечти ще се появи ненадейно на летището и ще ви умолява да останете, признавайки искрената си любов, която изпитва към вас.



2. Сериен убиец влиза в дома ви и избива всички, а вие решавате, че най-правилното нещо в този момент е да го търсите по стаите, за предпочитане, без да светвате лампите.

3. Запомнете веднъж завинаги – ако искате да се дегизирате, просто сложете диоптрични очила и воал, никой няма да ви разпознае.



4. Абсолютно всяка бомба има дисплей, който отмерва колко минути остават, докато това чудо най-накрая се взриви. И ако никой не успее да я обезвреди, бъдете спокойни, ударната вълна ще ви изтласка на безопасно разстояние, а вие ще останете невредими, дори гримът ви няма да е мръднал.

5. Всички камери за видеонаблюдение имат кристално ясни записи на престъплението и във всеки един момент можете да увеличите образа на злодея и да го идентифицирате.

6. Жените са безкрайно непохватни. Те постоянно се спъват и падат по земята, само за да се озоват минути по-късно в обятията на мъжа на живота си.



Четете още: За какво съжалявате в живота си?

7. Винаги когато човек се събужда от кошмар, сяда рязко на леглото и чак тогава започва да крещи колкото глас има, а на заден план се вижда пълнолунието през прозореца.

8. Никога не сте се целували под дъжда? Сигурно има нещо много сбъркано във вашия живот.



9. Не е добра идея да отивате под душа, когато сте сами у вас. Всички крадци и убийци чакат този момент, за да ви издебнат зад завесите.

10. Никога не се поглеждайте в огледалото. Там обичат да се крият всички призраци и чудовища.



11. Целият свят използва дълги и тесни чаршафи, които успяват да прикрият мъжкия ханш и едновременно с това гърдите на жените.



12. И накрая, но не на последно място, винаги когато ненадейно се сблъскате с някаква опасност, успявате да изкрещите с цяло гърло: „Неееее!“