Световно известният режисьор Куентин Тарантино се сгоди за първи път на 54-годишна възраст. Избраницата му е израелската певица Даниела Пик. Звездната двойка потвърди радостната новина, а 33-годишна годеница сподели пред медиите в Израел: "Истина е! С Куентин сме заедно и сме много щастливи и развълнувани!".

Според източници режисьорът, отличен с "Оскар", предложил брак на красивата си половинка в петък вечер в Лос Анджелис. Тарантино и Пик се запознали през 2009 г., когато той бил в Израел за премиерата на филма си "Гадни копилета".

Две седмици по-късно двамата вече се появяваха заедно на светски събития и ходеха хванати за ръка по червения килим.

Преди няколко години Тарантино сподели в интервю, че е напълно вглъбен в работата си, особено когато работи по филм:

"Когато правя нова продукция, не се занимавам с нищо друго. Нямам нито жена, нито деца, нищо не може да ме откъсне от филмите. Външният свят изчезва за мен, когато съм погълнат от работа. Не казвам, че не искам да се женя никога, но просто това е пътят, по който съм избрал да вървя. Отдаден съм на работата си и знам, че сега е моментът да бъда активен и да правя филми".



Истината е, че връзката между Тарантино и красивата му приятелка съвсем не е безоблачна. Няколко пъти двамата се разделят и събират, но от миналата година насам те се сближиха още повече и в петък те предприеха следващата крачка напред.

Режисьорът няколко пъти е споменавал пред медиите, че планира скоро да се оттегли от света на киното, но преди това иска да направи още няколко филма, преди да се отдаде на спокойния семеен живот. А кога ще се състои звездната сватба? Тепърва предстои да разберем!



Четете още: Сори! Никой не иска да гледа снимките ти от плажа