Автор
Woman.bg

Такис подари ритрийт център на Кобилкина за сватбата

Наталия Кобилкина и съпругът й Такис Дреттакис отложи медения си месец за септември заради ангажименти, това разкри самата тя в последния брой на Love style.

За да отпразнуват съюза си, двамата ще гостуват на роднини на Такис в Ню Йорк, а след това ще обикалят с кола Лос Анджелис, като планират да видят Сан Франциско, Лас Вегас и Маями.

Сега обаче обмислят да отскочат за няколко дни до Монте Карло, където Наталия има приятели. Двойката няма да прекара дълго време там, защото предстои откриването на сватбения ѝ подарък от Такис - ритрийт център в Рибарица.

Кобилкина разкри още, че двамата са имали бурна първа брачна нощ. „Такис винаги е пълен със сексуални изненади и мощна енергия на горещ гръцки бог", казва тя.



Четете още: Техниките на Наталия: Как Кобилкина откри мъжа на живота си?

Наталия разказва, че съпругът ѝ е много директен и на нея това ѝ допада. Освен това "е и изключителен психолог. Дори го водя с мен на бизнес срещи, за да може да прецени правилно човекът срещу мен", не пропуска да похвали съпруга си Кобилкина

В сватбения си ден написали по 20 причини защо се женят и решили, че ако не се разбират или се карат, ще ги поглеждат и ще си спомнят защо са се влюбили.

Наталия Кобилкина и съпругът й Такис Дреттакис са имали бурна първа брачна нощ. Това разкрива сексоложката. „Такис винаги е пълен със сексуални изненади и мощна енергия на горещ гръцки бог", казва тя.

„Когато дойде, ще се радваме много. Работим по въпроса за бебе и всичко е Божа работа.Такис иска поне две деца”, споделя още Кобилкина.