Автор
Woman.bg

Ирина Шейк с уникални форми три месеца след раждането (ВИДЕО)

Супермоделът Ирина Шейк отново разбуни духовете на феновете си, като разкри зашеметяващите си форми броени месеци след раждането.


31-годишната красавица, която ежегодно се снима за престижното списание Sports Illustrated Swimsuit Issue, не наруши традицията, като и тази година демонстрира перфектна фигура на страниците на изданието. Кадрите и видеото са доста секси и са заснети в ранчо в Тюсон, Аризона. Каубойски ботуши, шапка и китара, прикриваща прелестите й, са сред атрибутите от аутфита на руския модел.


Само преди броени седмици ангелът на Victoria’s Secret се появи на червения килим на кинофестивала в Кан и още тогава смая всички с изящната си фигура само 3 месеца след като се роди дъщеричката й Леа Де Сийн.

Синеоката чаровница е била лице на марките Armani Exchange (2010), Guess (2008—2009), Intimissimi (2007—2009), Beach Bunny (2009, Lacoste (2007), La Perla (2007).

31-годишната Ирина Шейк и 42-годишният актьор Брадли Купър приветстваха на белия свят своята първа рожба в началото на април. Двамата са заедно от 2015 г.

Вижте шеметното видео тук:




Четете още: Ирина Шейк и Брадли Купър на разходка с бебето си