Софи Маринова се разкъсва между любовника си Гринго, който е от Айтос, и роднините си в Етрополе. Ромският славей винаги е изтъквала силната си връзка с многобройната си фамилия, за която се грижи безрезервно. Едновременно с това, водена от силната си страст към гаджето си Гринго, прекарва все повече време в родния му град. Брюнетката се стреми да установи близки връзки и с неговото семейство, затова се представя в най-добра светлина пред тях.

Фолкфурията дели времето си между Етрополе, Айтос, дома си в София и пътуванията по участия из цялата страна. От пълния й график страда най-много синът й Лоренцо, който почти няма контакт с майка си. Софка го бе пратила в музикалното училище в Котел с надеждата фолклорът и липсата на дома да го превъзпита, но удари на камък. В малкото градче Лоренцо се държал надменно, правел каквото си иска и имал проблеми с ученето. Освен това пуши, макар и наргиле и движи в съмнителна компания.

Той е едва на 14 години, но според психолозите това е един от най-опасните периоди в живота на тийнейджъра. Вместо да е до сина си, Маринова обикаля България и е оставила момчето на самотек. Той е плод на връзката й с музиканта Петър Петров, който певицата заряза след 8-годишно съжителство, за да заживее със сина му от първия брак Дачо.

Двамата свиха гнездо и дори обявиха, че чакат бебе, но приказката им свърши, когато Дачо избра друга. На пищна церемония във Враца той си взе за жена своя връстница, а Маринова остана сама. Днес тя е щастлива с по-младия Гринго, но проблемите с Лоренцо хвърлят петно върху безоблачното й съществуване.

Четете още: Бихте ли кръстили детето си мечка? Е, някои звезди го правят........