Автор
Woman.bg

Ариана Гранде: Любовта е лекарството, от което се нуждае светът

Ден след атентата в Лондон в Манчестър се състоя благотворителният концерт за жертвите на предишния терористичен акт, който преди две седмици отне живота на 22 жертви.

Ариана Гранде се качи за първи път на сцената след трагичния инцидент, а вечерта беше изключително емоционална за всички 55000 присъстващи в залата. Сред тях бяха и близо 10000 души, които са били в "Манчестър Арина", когато бомбата избухва.

На сцената излязоха Майли Сайръс, Джъстин Бийбър, Кейти Пери, Coldplay, Black Eyed Peas и Лиъм Галахър.

"Искам да благодаря на всички, от дъното на душата си, че сте тук днес. Толкова много ви обичам", каза развълнуваната Ариана по време на концерта.

"Мисля, че любовта и единството, които показвате, са лекарството, от което светът се нуждае в момента", допълни тя.

Певицата сподели още, че е имала емоционална среща с майката на една от жертвите на атентата - Оливия, която също мечтаела да се занимава с музика.



Четете още: Ариана Гранде занесе подаръци на децата, пострадали при атентата

"Имах удоволствието да се запозная с майката на Оливия преди няколко дни и веднага щом я видях, започнах да плача. Тя ми каза да не плача, защото Оливия не би искала това и че тя би желала да чуе всички мои хитове. Бяхме планирали и репетирали съвсем различно шоу, но след разговора с нея го променихме изцяло", разкри Ариана.



Четете още: Жертви на терора: Момичето, което получи билети за концерт на Ариана Гранде за рождения си ден

"От деня, в който започнах да планирам турнето "Dangerous Woman", си бях казала, че това ще е едно сигурно място за моите фенове. Място, създадено специално за тях, за да могат да избягат от действителността, да празнуват, да се излекуват, да се чувстват в безопасност и да бъдат себе си. Да се срещнат с приятелите, с които са се запознали онлайн. Да изразят себе си. Този факт няма да се промени. Когато погледнеш публиката на моите концерти, виждаш красиви, различни, естествени и щастливи хора. Хиляди хора, които са много различни един от друг, събрани на едно място по един повод - музиката. Музиката е нещо, което всеки на Земята може да сподели. Музиката е предназначена, за да лекува, да ни събира заедно и да ни прави щастливи. Това и ще продължава да прави тя за нас."