Автор
Woman.bg

Миро към Веселин Маринов: „Ти излизаше със сестра ми“

Прословутият блондин от бившия вече дует „Каризма“, който участва в нашумялото предаване „Като две капки вода“, имаше за задача снощи да имитира не кой да е, а самият Веселин Маринов. Последният присъстваше в залата и, както традицията повелява, в края на изпълнението коментира представянето на Миро, което по наше мнение бе блестящо.

Миро в образа на Веселин Маринов

След задължителните хвалебствени слова от страна на Веско, Миро не пропусна да спомене и за семейния фен клуб, който Веселин Маринов има в лицето на майка му и сестра му. За да отвърне подобаващо на закачката, естрадният певец реши да уточни, че майката на Миро дори имала негов автограф, а блондинът, дали случайно или не, се изпусна, че преди време Веселин Маринов е излизал със сестра му.

Сестрата на Миро - Деана Михайлова

Със своя типичен странен маниер, Веско прекрати създалата се неловка ситуация, като отклони темата на разговора в съвсем друга посока. На помощ му се притече и продуцентът на предаването, Маги Халваджиян, който тази вечер беше по изключение сред журито. Той му отправи официална покана да бъде гост изпълнител още в следващия епизод.

Четете още: Коцето Калки взриви публика и жури в "Капките"

Веско с охота прие предложението и дори за краткото време между изпълненията, двамата успяха да уточнят в ролята на кой голям изпълнител ще трябва да се въплъти певецът. Ако не сте ходили досега на концерт на Веселин Маринов, може би не знаете, че той изпълнява смайващо парчета на Whitesnake, както потвърди и критичният Фънки, който се оказа колега на Веско от Консерваторията.

Очакваме с нетърпение следващия понеделник, за да се насладим на изпълнението на Веселин Маринов в образа на Дейвид Ковърдейл, а защо не и да разберем каква е била развръзката от срещите на естрадния певец със сестрата на Миро.