Автор
Woman.bg

Пълнолунието в Скорпион вади най-лошите Ви качества наяве

На 11-и май, точно в 00:43 часа, ще се потопим в поредното Пълнолуние за тази година. Но какво е различното този месец? То не е обикновено Пълнолуние, дори не е Супер Луна, а е наситено с интензитета и трансформиращата сила на знака Скорпион, която ни удря директно в сърцето.

Ако криете част от себе си зад дебела маска, пригответе се тези характеристики от вашата втора природа ба бъдат изложени на показ. Скорпионът е господарят на крайностите. Той може да разкрие както най-тъмните страни от нашия характер, така и най-великите ни добродетели. Готови ли сте за тази огромна промяна?

Легендата гласи, че Скорпионът притежава три вида енергия. Най-ниската приема всеки минувач като враг и винаги е в отбранителна позиция. Средната наподобява орел, който кръжи нависоко в търсене на своята плячка. Най-възвишеното проявление на Скорпиона е образът на феникс, който се издига отново от пепелта на своята гибел, за да се прероди в нова, още по-силна форма на живот.

Ето няколко начина, с които да успеете да канализирате мощната енергия на Пълнолунието в Скорпион и да я използвате в своя полза:

1. Направете пълно признание

Скорпионът управлява тайните и Пълнолунието в този знак е идеалният момент, в който можем да се доверим на себе си и на живота и да споделим своите тайни. Притежавате скрит талант – сега е времето да го демонстрирате. Винаги сте се притеснявали да споделите убежденията си и сте ги криели само за себе си – отворете се към света и кажете какво чувствате и мислите.

Четете още: 21 тайни за характера на Телеца

2. Сближете те

Интимността е запазена марка за Скорпиона. Звучи романтично, но всъщност може да придобие доста заплашителна окраска. Позволете на другите да видят колко сте уязвими, научете се напълно да се доверите на някого – не е лесно, но това е истинската интимност.

3. Контролирайте

Всички казват, че притискането на хора и ситуации не води до нищо добро. Но истината е, че хората обичаме да контролираме. Така усещаме, че имаме власт над живота си и това ни дава спокойствие. Затова просто си изберете мишена, която да можете да контролирате. По този начин задоволявате инстинкта си за управление и оставате зает, докато важните неща в живота бъдат оставени да се движат според естествения си ход.



4. Медитирайте

Знакът на Скорпиона поставя въпросите за живота и смъртта на дневен ред, затова ако се занимавате с подобни практики, сега е моментът да направите една регресия за връщане в минал живот. Тя ще ви помогне да си обясните много от случващото ви се в момента и е ключ към разрешаването на вътрешни конфликти, фобии и дори болести.

5. Използвайте сексуалната си енергия

Да, точно така, събудете вашата втора чакра с уроци по танцуване на пилон например или разнообразете интимния си свят с малко тантричен секс. Пълнолунието ще ви помогне да изживеете вълнуващи горещи моменти, само отпуснете тялото и отворете съзнанието си.

Четете още: Каква карма носят хората, родени между две зодии?


6. Свържете се с вашата душа

Ние живеем в един материален свят, но спрете за миг поне да мислите за сметки, дрешки, мебели и задължения. Потърсете отговори на вашите въпроси първо в душата си. Огледайте се за знаци. По време на това Пълнолуние е много вероятно да ги намерите. Те със сигурност са навсякъде около вас, но ви трябват сетива и специална нагласа, за да ги чуете и видите.



7. Освободете се от финансовите си задължения

Лесно е да се каже, да, но с малки стъпки – към успех. Погасете част от заемите си, откажете се от кредитната си карта. Знаем, че можете. Само трябва да го пожелаете и да бъдете достатъчно смели и решителни, за да го направите. Ще видите колко по-свободни и щастливи ще се почувствате без тези парични окови, които са ви пристегнали и не ви позволяват да дишате.

8. Сложете картите на масата

Дяволът е в детайлите, а кой знак би се въплътил най-добре в образа на дявола, освен Скорпионът. Ако има нещо в живота ви, което не ви е ясно, то може да ви тревожи повече, отколкото предполагате. Затова не отлагайте и поемете инициативата да разрешите тази мистерия – обадете се, изпратете съобщение или имейл, но се убедете, че сте направили всичко, което зависи от вас, за да получите нужните отговори.

9. Не се страхувайте да се сбогувате

Ако нещо във вашия живот не върви или усещате, че ви дърпа назад, позволете му да „умре“, а вие се издигнете като феникс над пепелта му и ще се почувствате преродени и заредени с нови сили и енергия, извиращи от мощното Пълнолуние в Скорпион.