Буйните червени къдрици са нейна запазена марка. Виждали сме я обаче и в друго амплоа – с дълги руси плитки, с високо вдигната на кок коса и дори с коса, отрупана с кичури в различни цветове. Познаваме я и като фатална червенокоска. Бонбонено розовият цвят също не е чужд на смелата експериментаторка – Жана Бергендорф.

Този път обаче скандалната певица доказа не за първи път, че е способна на действия, които биха изненадали и най-върлите й фенове. Тя се раздели с красивите червени къдрици и остана почти нула номер за първи път в живота си.


Снимка: Virginia records

Причината да посегне на красивата си коса е новият клип на певицата "Докрай". Решението е лично нейно и подстригването също. Тя го заснела дори собственоръчно с камера.


Снимка: Virginia records

"Много исках да махна лошата енергия, защото вярвам в тези неща. Дори бих си обръснала главата, за да се пречистя тотално. Вдъхновението ми идва от негърките, които носят косите си по този начин, и имат много красиви вратове. Харесвам всичките бижута, които използват като аксесоари"
, споделя Жана пред журналисти.


Снимка: Virginia records

Новата й песен е по музика и аранжимент на норвежки екип. Текстът е на Венцислав Чанов, по-известен на хип-хоп феновете като член на групата "Pavell & Venci Venc".


Снимка: Virginia records

"Идеята не беше просто Венцара да направи добър текст"
, споделя Жана за автора. "Целта беше да се получи такъв текст, който да описва максимално добре самата мен", допълва още победителката на Х фактор.



Режисьор на видеото е Люси Иларионов, а сюжетът в него проследява различните емоционални състояния на Бергендорф. В едно от тях задачата й е да срине интериора на стая, която е строена два дни от екипа като декор.



"После цялата бях насинена, част от ноктите ми се счупиха. Имам и момент с няколко излизания от вана, символ на прераждането ми. Водата бе толкова студена, че на финала щях да се разплача, не можах дори да си спусна крака да стъпя отвън на цимента", споделя темпераментната Жана.

Танцовите фрагменти са творение на хореографа Милен Данков.