Автор
Woman.bg

И Уинона Райдър проговори за връзката си с Джони Деп

След като в защита на Джони Деп се обявиха бившата му спътница в живота Ванеса Паради и бившата му съпруга Лори Ан Елисън, които бяха категорични, че актьорът не е способен да посегне на жена, сега на негова страна застава и Уинона Райдър, с която бяха сгодени началото на 90-те.

44-годишната актриса признава, че е шокирана от обвиненията на Амбър Хърд, която го обвини, че е упражнявал психически и физически тормоз спрямо нея по време на брака им.

"Мога да говоря само от личния опит, който съм имала с него, и той изцяло се различава от това, в което е обвинен. Джони никога, абсолютно никога не е проявявал насилие спрямо мен. Никога не се е държал по този начин. Познавам го като изключително добър, любящ и грижовен човек, който е много загрижен за хората, които обича", разкрива Уинона.

"Все пак не съм присъствала по време на скандалите им и не мога да знам какво точно се е случило. Затова и не искам да наричам никого лъжец. Просто казвам, че е трудно и разстройващо да си го представя. Но ние бяхме заедно преди много време, а връзката ни, която продължи четири години, беше една от най-важните в живота ми", категорична е Райдър. "В шок съм от обвиненията, защото никога не съм го виждала да проявява насилие към когото и да било."