Един от най-разтърсващите моменти за всяка жена е, когато научи, че е станала жертва на изневяра.

Когато изпадне в такава ситуация, жената започва да изпитва най-различни смесени чувства като обида, разочарование, гняв, страх, несигурност, унижение, отчаяние, срам, ревност.

Объркана е отвсякъде и в същото време отвътре жужи въпросът „А сега какво да правя?”

Изневярата в днешно време стана нещо съвсем обикновено и широко разпространено явление, но въпреки това, когато ни се случи на нас самите, не може да не го изживеем болезнено и да не бъдат засегнати достойнството и гордостта ни.

От изневяра не е застрахован абсолютно никой. Винаги съществува такава опасност на една крачка от нас.

Ако става дума за романтични чувства обхванали мъжа, то такава изневяра въплъщава в себе си Нептун- планетата на измяната - , която не може да пресметне ситуацията за напред, а ни заставя да се ръководим от емоциите си.

Когато попадне мъжът под нейно влияние, той е все едно като под хипноза. Кога и защо се засилва влиянието на Нептун? Повечето случаи на изневяра стават във времето, когато транзитният Нептун сключва напрегнати аспекти към наталното Слънцето от личния хороскоп на мъжа.

През 2016 транзитния Нептун ще се намира в средата на знак Риби, затова в рисковата група ще се окажат мъжете родени под същия знак, а също представителите на Дева, Близнаци и Стрелец като акцентът пада по-конкретно при родените през втората десетдневка, но не изключва и останалите.

Ако вашият мъж се отнася към тази група, то за него е нужно да се борите. Борба, за която има голяма вероятност да завърши с победа. А ако мъжът реши да се върне при вас, то простете му. Това е типичен случай на астрологически форсмажор и едва ли пак ще се повтори в бъдеще....