Автор
Woman.bg

Изкуството да превръщаш ежедневната мода в шедьовър

Магазин notosgalleries представя модния бранд ILMNE в своята специална gallery секция на втория си етаж.

ILMNE е прогресивен европейски бранд с отличителна индивидуалност и неповторима колекция от оригинални дизайнерски облекла.

Дизайнът на марката е вдъхновен от стремежа към красота, женственост и естетика. Брандът отразява последните световни трендове и вплита в себе си предизвикателната и същевременно деликатна женска визия.



ILMNE се отличава с:

- Невероятен дизайн, граничещ с изкуство
- Безкомпромисно качество на материали и изработка
- Перфектно осъвършенствани детайли и еклектика
- Иновативно/футуристично излъчване
- Послание, индивидуалност, символика и отношение

ILMNE се превръща в световно разпространена марка, която се разпознава като символ на качество, креативност и професионализъм.

Брандът е предназначен за съвременната жена, която обича модата, интересува се от световните тенденции и търси своя подчертанo-оригинален, съвременен стил -- жена, която желае да е винаги trendy, стилна и изпъкваща от тълпата.

ILMNE създава глобално-ориентиран отличителен стил и иновативност в постоянно променящия се свят на модата. Мисията на компанията е да предостави на своите клиенти съвкупност от качество, идентичност и увереност.

ILMNE участва редовно в престижни международни модни събития, ревюта и изложения, като Pure London и United Showroom в Милано. Брандът е особено популярен в Западна Европа и наи-вече в Обединеното кралство.

Можете да намерите модели на ILMNE в магазин notosgalleries в София Ринг Мол.