Дъщерята на Синди Крауфорд - Каиа Гербер застана пред микрофона на френския Vogue в откровен разговор за известността и професионалното й израстване като модел.

Какво беше за теб усещането да си на корица на модната библия Vogue?

Още от времето, в което бях малка съм виждала моделите във Vogue като супергерои и никога не съм очаквала да стана като тях, поне не толкова бързо. За мен да си на корицата на това списание означава да са те приели в модния свят веднъж завинаги.

Какви са бъдещите ти творчески планове?

Всички, с които съм работила досега, са били невероятни хора. Надявам се да продължавам така по дългия път към модните върхове - това е, което искам да правя занапред. Не знам къде ще бъде утре, нито пък къде ще бъда в следващите месеци. Обичам да ставам без аларма и да правя спонтанни неща всеки ден.

На кой модел се възхищаваш?

За Кендал Дженър мога да кажа само добри неща. Определено й се възхищавам и мисля, че е голям професионалист, върши работата си така, както трябва. Усещам, че се сформира ново поколение модели и се надявам аз да съм част от него.

Кой е най-добрият съвет, който си получавала от майка си?

Да влагам замисъл във всяка снимка.

Любимото ти облекло?

Дънки, къс топ и кецове, като всяко нормално момиче в тази възраст, не обичам прекалено официалните тоалети.

Как поддържаш формата си?

Практикувам спортове, с които мога да се забавлявам - бокс, танци и какво ли още не. Не се подлагам на никакви диети - колкото повече калории има в една храна, толкова по-добре за мен.

Най-яркият спомен от детството ти?

Това, че родителите ми оставяха някакви малки бележки в стаята ми, за да се сещам за тях и да не ми липсват. Пазя си всяка една от тях като нещо сантиментално и когато се изнеса, те ще са първото нещо, което ще взема със себе си.