Зимните калекции представят разнообразни решения и оригинални варианти за всеки вкус и всеки повод.

От цялото многообразие избрахме за вас десетте най-необходими дрехи за зимния сезон на 2016 година. Удобно е, че всичките се съчетават отлично помежду си.

Палто тип халат

Когато навън не е много студено, но духа вятър, е време да се загърнете в уютно вълнено палто. Топлото палто с дължина под коляното ще е подходящо както за неделни разходки, така и за работни дни, тъй като стои страхотно в комбинация с костюм.



Масивни боти


Трябва да са достатъчно устойчиви, за да не се подхлъзнете на заледените тротоари, но при това да не отстъпват по класа на пролетно-есенните си алтернативи. Вземете си за зимата масивни боти на висока платформа с топла подплата отвътре.



Пуловер-туника

Тази универсална дреха ще ви позволи да си направите стотици стилни експерименти и е явен фаворит на сезона. Пуловерът-туника може да се носи в комбинация с клин или тесни дънки, а може да замести и рокля, ако го съчетаете с високи ботуши на ток.



Разширяващи се надолу дънки

Модата от 70-те години се завърна с гръм и трясък още преди един-два сезона. Време е това течение да засегне и дънките. Отново изключително популярни са разширяващите се надолу дънки, които ще стоят отлично със загащена в тях карирана риза или блуза от шифон.



Мини-раница

Що се отнася до аксесоарите, време е да смените дамската си чанта с миниатюрна раничка - през зимата каишката на чантата само ще се изплъзва от палтото ви. Има огромен избор модели, от текстилни ежедневни мини-раници, до вечерни варианти с инкрустации и разкошна декорация.



Блуза с панделка

Още един поздрав от 70-те - блуза от шифон с пищна панделка на врата. Тя ще добави ретро-нюанс на вашия делови образ, а в комбинация с подходящи вечерни аксесоари може да бъде алтернатива на рокля за тържествено събитие. Можете да я носите с панталон с ръб или с пищна пола, стига блузата да е загащена.



Високи ботуши над коляното

Ботушите с височина над коляното продължават да бъдат актуални вече няколко поредни сезона. Те са удобни, стоят стилно с пола или с клин, подчертават дължината на краката и излъчват женственост. През тази зима обърнете внимание на моделите от велур.



Вълнени шалвари

Широките подкъсени панталони от плътен вълнен плат са истински хит през сезона зима-2016. Стилистите ви съветват да комбинирате панталона с ботуши с височина над коляното или масивни боти и чорапогащник. За горнище можете да сложите семпла блуза или пуловер, подчертавайки скандинавския аксетичен дух.



Елек с ресни

През всеки нов сезон класическият кожен елек се сдобива с нови особености. Тази зима не прави изключение. Можете смело да смените естествената кожа с изкуствен велур, стига елекът да е украсен с ресни. Бродериите и различните декоративни елементи също няма да са излишни.



Пуловер-поло

Задължителен елемент на зимния гардероб е практичният и топъл пуловер с висока яка. Ако искате да е по-впечатляващ, наблегнете на ярките оттенъци и оригиналните декорации.