Подаръкът за половинката е онази сложна част от задачата за Коледа, която ние ще ви помогнем да решите!

Подготвили сме ви списък от нещата, които ДА подарите и такива, които да НЕ подарите, за да направите разликата и да се поучите от горчивия опит. Надяваме се нашият списък да ви улесни!

Подаръци, които да му подарите:

+ книга на любимия му автор

Вече би трябвало да знаете много добре кои са любимите му автори и коя книга няма търпение да си купи.

+ спортна екипировка

Повечето средностатистически мъже се интересуват от спорт и дори го практикуват през уикендите, ето защо ако му купите спортна екипировка няма какд а сбъркате.

+ карта за фитнес

Едва ли има мъж, който не би харесал такъв подарък, а дори и фитнесът да не е неговият спорт, ще има време да се запали за един месец.

+ билет за мач/концерт

Със сигурност има мач или концерт, който той иска да посети и ви го е споделял.

+самолетни билети

Какво по-хубаво от това, бихме казали ние! Едно пътуване е най-добрият подарък, защото подарявате изживяване!

Подаръци, които да не му подарявате:

- пуловер

Клише е, и сами го знаете. Още повече че не е сигурно дали ще се спрете на подходящия размер, особено ако не сте заедно от дълго време.

- вратовръзка

На него и без това не му се налага да ходи често на официални събития, а дори и да го прави не е с особено удоволствие.

- диск с музика

Музиката е хубаво нещо, но дисковете вече са отживелица. Вместо това помислете за някаква техника, която да е up to date.

- бельо

Уважаващият себе си мъж си купува сам бельото и има определена марка и модел, които обича, защото са му удобни и отговарят на характера му. Затова по-добре не рискувайте с такъв подарък.

- персонализирани чаши с ваша снимка

Откъде да започнем? Първо: Това е подарък по-скоро за вас, отколкото за него. Второ: Ако му подарите такъв подарък, може да ви помисли за обсесивна и егоцентрична. Затова се спрете на подарък, който ще хареса на него, а не на вас.

А какво наистина мислят мъжете - кои са подходящите и неподходящите подаръци за тях, вижте гледната точка на колегите от Sportal.bg и открийте разликите!