Автор
Woman.bg

20 прекрасни предложения за зимни сватбени рокли (II част)

В ПЪРВАТА ЧАСТ ви показахме част от роклите, с които можете да бъдете приказна булка, дори през зимния сезон.

Сега и останалите:

11.Наметало от козина

Пухкавото наметало е лесен и красив начин да ви бъде топло. То е много меко и елегантно, така че ще допълни чудесно роклята ви.

12.Просто сложете красиво яке

Якетата и палтата са създадени за студеното време, така че това е най-логичният избор, който може да направите. Изберете красиво яке, или палто, което да отива на сватбената ви рокля, ще изглеждате съвсем естествено, дори романтично, а и ще ви бъде уютно.

13.Непринуден стил

Шалът е прекрасен аксесоар за зимна сватба, особено ако булката има вкус за мода и обича изискания ретро стил. Яркият шал не изисква натруфена сватбена рокля, той е достатъчно атрактивен и играе ролята на искрящ аксесоар. Просто трябва да го съчетаете с изчистена красива бяла рокля и разбира се, с красив букет и ще бъдете готова за стилна и незабравима зимна сватба.

14.Помогнете си с плетена вълнена жилетка

Изобщо не се притеснявайте да посегнете към елегантната плетена жилетка, която използвате във всекидневието си. Ще се получи интересен контраст, от който само ще спечелите. На снимката виждаме традиционната бяла булчинска рокля в контраст със симпатична червена плетена жилетка. Експериментирайте с цветовете и материите смело!

15.Принцеса

Зимната сватба може да се окаже предизвикателство, но винаги можете да се спасите с дълго елегантно палто. Няма да ви се налага да правите компромиси и жертви, за да изглеждате уникално. Ще приличате на принцеса и ще бъдете много специална.

16.Обърнете акцента

Кой каза, че трябва да сте класическата консервативна булка, щом сватбата ви е през зимния сезон? Ако сте авантюристично настроена, поиграйте си с цветовете, излезте от общоприетите рамки. Заменете класическото бяло с друг цвят. За сметка на това, изберете изискано бяло палто и го съчетайте с нетрадиционната рокля. Експериментирайте и няма да съжалявате!

17.В страната на чудесата

Ако сватбата ви е на открито, ще създадете много приказно усещане във всички с плащ, като този на снимката. Само си представете: красива градина, засипана с пухкав бял сняг, замръзнали дървета и синьото небе над вас. Ще бъдете невинна, приказна и красива, точно като Снежанка. За тази дреха са подходящи пастелни студени цветове – небесно синьо, облачно сиво и марципаново розово.

18.Палто от козина

Бъдете необикновена булка и няма да сгрешите. Комбинирайте материи и платове и ще бъдете зашеметяваща. Дори да изберете обичайната булчинска рокля, можете да я съчетаете с женствено кожено палто – хем ще сте красива, хем необикновена.

19.Костюм с панталон

Определено дръзко решение, което не е за всяка жена. Ако знаете какво искате и как да го постигнете, можете да поемете риска и да изберете костюм, нарушавайки „сватбения баланс“. Трябва много да внимавате, за да сте достатъчно стилна и женствена. Запазете белия цвят, защото костюмът е достатъчно дръзко решение.

20.Къса рокля

Да, носете къса рокля на зимната си сватба. Ключът е да я съчетаете с дебел клин (или чорапогащник) и разбира се, палто (или яке). Отличен избор за млади и дръзки момичета, които искат да подчертаят радостния си дух.

Всички предложения ще ви помогнат да направите изборa си. Успех!