Ким Кардашиян и сестрите й подготвят сайт за красота и лайфстайл, тъй като определено могат да бъдат полезни в тази област.

Предлагаме ви най-ценните и практични съвети за красота от Ким, Клои и Кортни, както и няколко трикчета от сестрите Кайли, Кендал и дори Крис Дженър.

Омбре веждите на Ким

Гримьорът Марио Дедиванович и известната красавица споделиха цял куп съвети, по време на 4-часов семинар, който разкрива 50 стъпки за перфектния вид на Ким. Един от най-ценните съвети беше на Марио за поддръжката на веждите:

"Слагате средно кафяв молив на края на веждите си и светло кафяв за вътрешните краища. Така ще изглеждате по-невинни и красиви."

Ким и четките й за гримиране

Четките са най-важната част, когато искате да постигнете блестящ тен. За целта Ким използва четка на MAC “182 Buffer Brush”, но понякога използва и кабуки четка, защото страда от псориазис, а този тип четка й помага да разпредели равномерно грима си.

Кокосово масло - оръжието на Клои

Маслото от кокосов орех е една от тайните на Клои за перфектна кожа и коса. Тя използва маслото за почти всичко. С него красавицата премахва грима си, поддържа кожата и косата си. В интервю за Cosmopolitan споделя:

„Определено съм голям фен на кокосовото масло, маслото от авокадо и аргановото масло от Мароко. Използвам ги за косата си, кожата си и дори готвя с кокосово масло“.

Тайната за прекрасни устни като на Кайли

Кайли е вманиачена на тема устните й да изглеждат перфектно, така че знае всякакви трикове за „сочни устни“. А ето какво прави самата тя: очертава устните си с молив и после запълва отново с молив. Не използва червило или гланц. Сестра й Ким разкрива, че любимият молив на Кайли е на МАС в цвят „spice”.

Ексфолиращите тайни на Ким

Просто да се изкъпете не е достатъчно. Един от най-простичките, но в същото време практични, съвети на Ким е да измивате тялото си с една супена лъжица захар, когато си взимате душ.

Съвети за косата от Ким

„Не мия косата си всеки ден. Първи ден след измиването залагам на сешоар, на втория ден приглаждам косата си назад и изглежда лъскава до третия ден, когато се налага да сложа малко балсам или олио за коса. На четвъртия ден нося косата си на конска опашка и на петия ден я измивам.“

Тенът на Кендал

Тя винаги носи слънцезащитен крем и докосва лицето си, само ако ръцете й са напълно чисти.

Как Кортни има толкова дълги гъсти мигли?

Отговорът й:

„Ким и аз си слагахме олио, богато на витамин Е на очите си и мислехме, че така ще стимулираме растежа на миглите си. Но ние по принцип имаме дълги мигли, затова така и не разбрахме дали олиото дава резултат.“

Младежкият вид на Крис

„Измивайте лицето си с гореща кърпа всяка вечер – действа ексфолиращо и прочистващо.“

Издържливите сенки за очи на Ким

Повечето съвети за красота на Ким включват скъпи продукти, но ето и един хитър трик. Нанасяйте прозрачна пудра около очите и под веждите си, преди да използвате сенки. Така гримът ще се запази по-дълго време.