Автор
Woman.bg

10 неща, които правят всички влюбени двойки - I част

Чудесно е да имаш човек, когото да наречеш свой любим. С него всички най-обичайни действия придобиват друго значение и ни носят особено удоволствие. В тази статия ще ви разкажем какво всички влюбени правят заедно.

1. Взимате заедно душ и вана

Когато връзката ви премине на едно ново ниво, рано или късно ще започнете да се къпете заедно. Ще си изтърквате гърба един на друг, ще нанасяте шампоан на косата на любимия. Можете дори да си направите бой с пяна!



2. Гледате един и същ филм

Когато един от вас се зариби по даден сериал, вторият рано или късно ще направи същото. При това и двамата ще знаете, че сте гледали предните сезони на "Игра на тронове" заедно. Случва се да нямате възможност да бъдете един до друг, но ще започнете да гледате едновременно, а после ще обсъдите филма. Такива неща много сближават хората!



3. Разделяте си леглото

Всички двойки си заплюват страна от леглото! Може например мъжът да е отдясно, по-близо до будилника, а любимата му отляво, с достатъчно място, за да се отдръпне, ако й стане твърде топло. Е, сутринта романтичният герой може да е на пода или на ръба на леглото, вкопчен в чаршафа, а неговата лейди да е заела цялата постеля...



4. Спите прегърнати

Един от най-трогателните моменти, който често виждаме по филмите. Но нека не си кривим душата – невъзможно е двама души да спят „на калъп“ цяла нощ! Когато заспивате гушнати, в определен момент мъжът си изкарва ръката изпод главата ви, или пък и двамата се събуждате и се обръщате в обратната посока. От време на време премятате крак върху краката на партньора, за да му покажете по този начин, че го обичате.

5. Избирате заедно ресторант

Когато мъжете питат „Къде и какво ти се яде?“ жените не бива да отговарят скромно „Все ми е едно“. Той много добре знае, че това е лъжа! Вашият рицар вече е на 70 % сигурен какво ще изберете, но просто от уважение към вкуса ви не е взел сам окончателното решение. Когато ви пита къде искате да хапнете, той просто желае да се увери, че изборът му е правилен.

Очаквайте продължение.