Над 70 000 верни фенове разплакаха Слави Трифонов и Ку-ку Бенд. Дългия и музикантите зарадваха дошлите да ги гледат на стадион „Васил Левски“ с близо 3 часов концерт, който въпреки проливният дъжд не беше отложен.

Грандиозното шоу на Слави и компания започна под звуците на емблематичната песен „Студио Х“, а изпълнителят не успя да сдържи сълзите си и да благодари на публиката, екзалтирана от песните му.



„Вие сте прекрасни“, казваше на феновете си Трифонов на няколко пъти. Годжи също не успя да удържи емоциите си и по време на изпълнението на вечната „Жива рана“ му се наложи да спре да пее, тъй като съзлите напираха в очите му.

„Това е най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало. Благодаря ви!“, каза разплаканият музикант.

„Още, още, още . . .“, скандираше публиката, след което последва близо 30-минутен бис. Хората по трибуните танцуваха и пееха заедно със своите любимци. „Стига толкова, цяла София не може да спи“, каза по едно време Дългият и чу само как 70 000 души му отговарят „Нееееее“. „Ще ми пратят кварталния“, подметна шеговито той и продължи с най-големите си хитове.



Грандиозното шоу на Слави Трифонов и Ку-ку Бенд завърши с изпълнението на Крисия, която пя „Моя страна, моя България“. Всички се изправиха на крака и дълго аплодираха изпълнителите. Слави не пропусна да благодари на „Ку-ку бенд“ и останалите участници в програмата, които изборои поименно. „Вие сте велика публика“, бяха част от финалните думи на Дългия.

Източник: lifebg.net