Козметичният гигант AVON представи на специално събитие най-новата си спирала Big&False Lash.

Интерактивното събитие имаше задачата да запознае гостите отблизо с новия продукт, като им покаже индивидуално ефектът върху техните мигли. Това стана възможно благодарение на иновативен софтуер, който отчита движението на миглите, като според силата и бързината управляваше осветлението на залата. Софтуерът беше специално разработен, за да улови истинската сила, която Big&False Lash дава на всяка дама.

Спиралата е първата в портфолиото на AVON, създадена специално, за да придаде ефект на професионално поставени изкуствени мигли. С патентованата си формула “1000 Fiber” тя създава панорамен обем благодарение на хиляди фибри с различна дължина и форма, които се вплитат без сплъстяване и размазване.

„Основното предимство на спиралата, което я прави незаменим другар при разкрасяването за всеки повод, е формата на нейната четка. Бадемовидната й форма не позволява на миглите да останат спластени или недоизвити. Осигурено е перфектно покритие от основата на окото и ъгълчетата по цялата дължина на миглите. Така с минимални усилия постигаме максимален ефект”, сподели своите впечатления от спиралата професионалния гримьор на AVON Зоран Коцов.
Продуктът може да бъде поръчан на Представител или www.avon.bg.

За AVON

AVON е компания, която повече от 125 години застава зад красотата, иновациите, оптимизма и преди всичко – в подкрепа на всяка жена. С годишни приходи от почти 9 милиарда долара, AVON предлага продуктите си чрез над 6 милиона активни независими Представители в целия свят. Продуктовата линия на компанията включва козметика, аксесоари и продукти за дома, разпределени в добре познатите козметични серии AVON Color, ANEW, Skin-So-Soft, Advance Techniques и други. Повече за AVON и продуктите може да научите на адрес www.avon.bg, както и на Facebook страницата на компанията – https://www.facebook.com/AVONbulgaria.