Дойде моментът, в който е време да сменим летните дрехи от гардероба си с една щипка по-есенни и да обърнем поглед към модните подиуми и модните блогъри, които да ни покажат кои са водещите тенденции тази година, за да сме актуални.

Нейните характеристики са: дълъг ръкав, дължина до коляното, като често тя се разкроява от кръста надолу, a за едно топло усещане дължината на ръкавите е три четвърти, или покрива цялата ръка.

Модната блогърка от сайта Jenny on the Go ни отвежда в един монохроматичен свят на бяло и черно - от роклята до слънчевите очила, която тя толкова добре съчетава.

На коя й отива повече: Ким или Амбър?

Предлагаме ти да си избереш цвета, който най-добре ще пасва на собствените ти предпочитания, както и на тена ти. Тя пасва на всеки тип фигура, като в същото време е удобна и пада свободно по тялото.

Заложи на ефектни и красиви боти в неутрален цвят, или на затворени отпред интересни обувки, както е направила модната блогърка от Jenny On the Go.

На нас но допадат подобен тип рокли с панделки, интересни апликации, или бродерии, които все повече напомнят стилистиката на куклата, с която толкова обичаше да си изграеш като малка!

Включете се в новия Viber публичен чат на Woman.bg! Там ще можете да следите последните коментари на дамите на Woman.bg, както и техните предложения за инетресни статии, свързани с живота на красивата и успешна съвременна жена.