Солидното и предпазващо от влиянието на времето кожено яке е абсолютно задъжлителна дреха за есента, като носи класика и стил, в каквото и да го облечем.

Задължително е всяка от нас да има поне едно такова в гардероба си, като най-универсалното такова е в черен цвят.

Тази година, виждаме от колекциите на световни марки, са актуални ципове и катарами в детайлите, както и нестандартни форми и силуети-например кожено яке във формата на пелерина.

Секси стрийт стил визиите на Бионсе

Така наречената "омачкана кожа" също е актуална, като създава небрежно клош усещане за стил и разбиране на модата по свой собствен начин.

Преобладават късите връхни дрехи от този тип, докато дългият шлифер е останал за запазена марка на тренчкота в телесен цвят стил Burberry.

На нас ни е любима и комбинацията между кожено яке и къса пола в пепит или друг актуален принт и солидни боти с ток, а ефектен шал за по-студените дни допълва по прекрасен начин цялостната визия.

Включете се в новия Viber публичен чат на Woman.bg! Там ще можете да следите последните коментари на дамите на Woman.bg, както и техните предложения за инетресни статии, свързани с живота на красивата и успешна съвременна жена.