Автор
Woman.bg

Джей Ло и латино стила: Очаквано добра комбинация

Певицата Дженифър Лопес отново привлече вниманието ни по време на снимки на нов клип El Mismo Sol, което ще е дуетно парче с испанския композитор и певец Алваро Солер.

В новия клип тя залага на типичната за нея латино визия в дълга рокля с принт и ефектни златни бижута, така актуалния опушен златен грим, който стои толкова добре на потъмняла кожа, каквато е тази на латино дивата.

На нас ни допадат етно мотивите в нейната рокля, като този стил упорито се завръща по модните подиуми, включващ шевици, бродерии и памучни материи.

Освен многобройните бижута, относно аксесоарите Джей Ло е решила да заложи и на така актуалните гладиаторски сандали с дълги връзки, които се завърнаха на мода през този сезон.

Изглежда, че в клипа любимката на много жени по света се завръща към корените си и към времето, в което заедно с бившия си съпруг Марк Антъни изпяха общата им песен на испански No me Ames.

Включете се в новия Viber публичен чат на Woman.bg! Там ще можете да следите последните коментари на дамите на Woman.bg, както и техните предложения за инетресни статии, свързани с живота на красивата и успешна съвременна жена.